Naar hoofdinhoud
autodesk-powerinspect-small-social-400

Autodesk

Fusion 360 with PowerInspect

Vanaf €389,86 p/m

Autodesk Fusion 360 with PowerInspect is een voordelig softwarepakket dat u toegang geeft tot alle tools van Fusion 360, PowerInspect Ultimate, Fusion 360 – Machining Extension, Fusion 360 – Team en HSMWorks.

Dankzij PowerInspect Ultimate inspecteert u uw complexe vrije vorm grondig. Met de tools van Fusion 360 geniet u van sterke CAD-ondersteuning, van controle op botsingen tot het leveren van kwalitatieve verslagen voor de uiteindelijk projectgoedkeuring. Zo bevordert u de kwaliteitscontrole zowel voor, tijdens als na productie.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Fusion 360 with PowerInspect toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Fusion 360 with PowerInspect

Autodesk Fusion 360 with PowerInspect kopen tegen de scherpste prijs

Wilt u Autdesk Fusion 360 with PowerInspect kopen bij Cadac Group? Als Autodesk Platinum Partner bieden wij de laagste prijs. Bovendien profiteert u van de beste service en een eenvoudig licentiebeheer.

Vindt u elders toch een betere prijs? Stuur ons uw offerte en wij passen onze offerte aan. Ontdek alvast uw persoonlijk voordeel door in te loggen bij Mijn Cadac.

Krachtige software gebundeld in één voordelig pakket

PowerInspect.jpg

Autodesk Fusion 360 with PowerInspect biedt Fusion 360, PowerInspect, Fusion 360 – Machining Extension, Fusion Team en HSMWorks aan in één voordelig pakket. Door deze software te combineren, voorkomt u dataverlies veroorzaakt door incompatibiliteit van bestandsformaten van diverse software. Daarnaast hebben alle softwareprogramma’s in uw productontwikkelingsproces een gelijkaardige gebruikservaring, waardoor u eenvoudig kunt schakelen. Bovendien beschikt u over de meest krachtige tools, die allemaal op elkaar afgestemd zijn.

PowerInspect Ultimate : hardware-onafhankelijke 3D measurement software

Krijg meer controle over de kwaliteit van uw product door grondige inspecties uit te voeren op complexe vormen met PowerInspect Ultimate en spoor mogelijke problemen vroegtijdig op in het ontwikkelingsproces. De nieuwe technieken van PowerInspect Ultimate helpen u kosten te besparen.

PowerInspect Ultimate is erop gericht inzetbaar te zijn bij diverse apparatuur. PowerInspect van Autodesk kan gebruikt worden bij een grote reeks hardware-merken. Ook ondersteunt het verschillende laserapparaten en apparaten met een geautomatiseerde inspectiefunctie zoals CNC/DCC CMMs.

Autodesk PowerInspect Ultimate is een zeer gebruiksvriendelijk programma. Het heeft onder andere een intuïtieve interface. De software beschikt over een tool die automatisch botsingen inspecteert. Zo moet u zich tijdens de productie geen zorgen maken.

PowerInspect Ultimate is de software bij uitstek om uw product te meten terwijl het nog op de productieplaat ligt. U kunt eenvoudig beslissen waar uw product bijgewerkt moet worden.

Blijf uw productieproces optimaliseren. Inspecteer uw product en controleer nauwkeurig op eventuele slijtage van uw apparatuur. Met PowerInspect Ultimate controleert u op afwijkingen van de nominale afmetingen. Indien deze niet meer binnen de tolerantiezone liggen, kunt u uw machine bijsturen.

Fusion 360 with PowerInspect

Autodesk Fusion 360 is innovatieve software dat u voorziet van zowel CAD-, CAM- als CAE-software. Fusion 360 is het eerste productinnovatieplatform in de cloud dat iedere stap verbindt in uw productontwikkelingsproces.

Fusion 360 vult uw PowerInspect-mogelijkheden aan met sterke CAD-ondersteuning van botsingscontrole en botsingsvermijding tot het ontwikkelen van kwaliteitsrapporten voor finale projectgoedkeuring.

Met het Fusion 360 with PowerInspect pakket heeft u ook toegang tot de features van Autodesk Fusion 360Machining Extension. Profiteer van geavanceerde productietechnologieën zoals on-machine verification, 5-assige bewerking, freesbaanoptimalisatie, 4-assige rotatie en automatisatie van programmering.

Fusion - Team en HSMWorks zijn een handige toevoeging aan dit pakket. Fusion – Team zorgt ervoor dat u eenvoudig samenwerkt met al uw teamleden in de cloud. Terwijl u met HSMWorks eenvoudig freesbanen genereert, zonder bijkomende moeilijkheden bij de wisseling van software.

Een licentie op maat

Bij Cadac Group bepaalt u zelf de looptijd en supportvorm van uw Autodesk Fusion 360 with PowerInspect licentie. U heeft de keuze uit verschillende looptijden en typen support. Autodesk Support zit standaard inbegrepen in de prijs, maar indien gewenst kunt u ook Cadac Support en installatiehulp toevoegen aan uw licentie.

Heeft u nog vragen over de software of over de licentiemogelijkheden? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Neem contact op

Systeemeisen Fusion 360 with PowerInspect

Systeemeisen PowerInspect Ultimate 2021

Besturingssysteem (64-bit)
Microsoft Windows 10
Microsoft Windows 8.1
Zie Autodesk's Product Support Lifecycle voor ondersteuningsinformatie.
CPU
Meervoudige 64-bits processor
Geheugen
4 GB RAM minimaal
16 GB of meer aanbevolen voor veeleisende onderdelen
Grafische kaart
NVIDIA Quadro
AMD- en ATI-grafische kaarten, zoals Radeon en FireGL, worden niet ondersteund.
Voor grotere CAD-bestanden zorgen een snellere processor, meer RAM en een krachtigere grafische kaart voor betere prestaties.
Browsers
Microsoft
Internet Explorer (10)
Internet Explorer (11)
U kunt de nieuwste versie van Internet Explorer installeren met Windows Updates, of deze downloaden van de Microsoft-website op: Internet Explorer Help.
Ondersteunde apparaten 
Als u rapporten naar Portable Document Format (PDF) wilt exporteren, moet u Adobe Acrobat of een andere toepassing installeren die afdrukuitvoer naar PDF-bestanden converteert.
PowerInspect kan gedrukte rapporten genereren met behulp van zijn eigen interne HTML-indeling en Microsoft Excel. Als u Excel wilt gebruiken om rapporten te genereren, dan heeft u Excel 2010, Excel 2013 of Excel 2016 nodig.
PowerInspect werkt met zowel de 32-bits als de 64-bits versies van Excel, maar de 32-bits versie van Excel wordt aanbevolen.

Systeemeisen Fusion 360

Besturingssysteem

Microsoft Windows 10 (Professional) 

Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 8.1 
Microsoft Windows 7 (SP1) 
Apple® macOS™ Mojave v10.14;Apple® macOS™ High Sierra v10.13; Apple® macOS™ Sierra v10.12
Note: Support for Mac® OS® X v10.11.x (El Capitan) will stop on January 2019
Internet
DSL-internetconnectie of sneller
 CPU Type
64-bit processor
 Geheugen
3GB RAM (4 GB of meer wordt aanbevolen)
Ruimte op de harde schijf
~2.5 GB
Videokaart
512MB GDDR RAM or more, except Intel GMA X3100 cards
 Aanwijzer
Microsoft-compliant mouse, 
Apple Mouse
Magic Mouse
MacBook Pro trackpad

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €14.073,99 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld