Naar hoofdinhoud
2018-ico-autodesk-fusion-360

Autodesk

Fusion 360 met Cloud Credits - Single User

Vanaf €170,97 p/m

Autodesk Fusion 360 combineert 3D-CAD, CAE- en CAM-tools in één softwarepakket. Het cloud-platform faciliteert eenvoudig samenwerken, ontwerpen, testen en fabriceren voor ontwerpers en engineers.

Autodesk Fusion 360 met cloud credits is een nog voordeligere bundel. Om optimaal te werken met Fusion 360 heeft u cloud credits nodig. Wij stelden pakketten samen die voordeliger zijn dan een aparte aankoop van een Fusion-pakket en cloud credits.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om Fusion 360 met Cloud Credits - Single User toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€19,- per seat, p/m
€0,-

Productbeschrijving Fusion 360 met Cloud Credits - Single User

Fusion 360 met Cloud Credits in een voordelig pakket

Verbeter uw productontwikkelingsproces met Fusion 360. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij u de scherpste prijs en de sterkste service.

Wij verzekeren u de laagste prijs. Indien u elders een beter aanbod krijgt, aarzel dan niet ons te contacteren zodat wij u een nieuwe offerte kunnen bezorgen. Benieuwd naar uw persoonlijke korting? Log dan in op Mijn Cadac Store.

Productonwikkelingssoftware in de cloud

fusion-360-1280.jpg

Met Fusion 360 slaat u onnodige, tijdrovende stappen over. Autodesk Fusion 360 is een verzameling van engineering software, designsoftware en van CAM-software. Zo verliest u niet langer tijd door te schakelen tussen verschillende programma’s.

Dankzij de geavanceerde tekentools van Fusion 360 werkt u uw ontwerpideeën uit van ruwe schets tot gedetailleerd ontwerp. Maak en bewerk schetsen en ontwerp parametrische modellen. Ook heeft u diverse modelleermogelijkheden. Deze innovatieve software voorziet u van een breed gamma aan ontwerpfunctionaliteiten.

Niet alleen tijdens de ontwerpfase, maar ook tijdens de engineeringsfase boost Fusion 360 de efficiëntie van uw proces. Documentatietools, visualisatietools, simulatietools, weergavetools, animatietools en analysetools zijn slechts enkele voorbeelden.

Gedurende de productiefase komt Fusion 360 tevens handig te pas. Genereer bijvoorbeeld freespaden voor 3D-printers.

Zeker tijdens productontwikkeling, speelt communicatie een prominente rol. Verschillende professionals werken in deze fase samen. Dankzij diverse tools van Autodesk Fusion 360 deelt u data met interne en externe stakeholders van uw project. Ook besluiten en opmerkingen kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan het ontwerp.

De mogelijkheden van Fusion 360 kunnen uitgebreid worden door middel van ‘consumption services’ die u aankoopt met Cloud Credits. Voorbeelden van deze diensten zijn Cloud Rendering, Simulation Cloud Solving en Generative Design. Bij Cadac Store kunt u Fusion 360 en Cloud Credits aankopen in één voordelig pakket.

Kies uw Fusion 360 licentie met Cloud Credits

Geniet van de scherpste prijs van Fusion 360 en Cloud Credits. Bovendien stelt u uw licentie zelf samen afhankelijk van de looptijd en support die u wenst.

Autodesk Support zit standaard inbegrepen in onze service. Daarnaast kunt u ook opteren voor Cadac Advanced Support. Een dienst waarbij u kunt rekenen op ondersteuning van onze experts.

Heeft u nog vragen? Neem contact op

Systeemeisen Fusion 360 met Cloud Credits - Single User

Pakket
Cloud Credits

Autodesk Fusion 360 – met Cloud Credits – Single user

1500 Cloud Credits

Autodesk Fusion 360 – with Cloud Credits – 5 users 

7500 Cloud Credits

 

Besturingssysteem

Microsoft Windows 10 (Professional) 

Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 8.1
Microsoft Windows 7 (SP1)
Apple® macOS™ Mojave v10.14;Apple® macOS™ High Sierra v10.13; Apple® macOS™ Sierra v10.12 Note:Support for Mac® OS® X v10.11.x (El Capitan) will stop on January 2019
Internet
DSL-internetconnectie of sneller
 CPU Type
64-bit processor
 Geheugen
3GB RAM (4 GB of meer wordt aanbevolen)
Ruimte op de harde schijf
~2.5 GB
Videokaart
512MB GDDR RAM or more, except Intel GMA X3100 cards
 Aanwijzer
Microsoft-compliant mouse, 
Apple Mouse
Magic Mouse
MacBook Pro trackpad

Bron: Autodesk

Bestel dit product

Totaal €6.172,10 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld