Naar hoofdinhoud
autodesk-fusion-360-icon

Autodesk

Fusion 360 with Cloud Credits - Single User

Autodesk Fusion 360 combineert 3D-CAD, CAE- en CAM-tools in één softwarepakket. Het cloud-platform faciliteert eenvoudig samenwerken, ontwerpen, testen en fabriceren voor ontwerpers en engineers.

Autodesk Fusion 360 met Cloud Credits is een nog voordeligere bundel. Om optimaal te werken met Fusion 360 heeft u Cloud Credits nodig. Wij stelden pakketten samen die voordeliger zijn dan een aparte aankoop van een Fusion-pakket en Cloud Credits.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk recente versies van Fusion 360 with Cloud Credits - Single User in ons software overzicht of neem contact op met onze servicedesk +31 88 9322 333. Bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur

Productbeschrijving Fusion 360 with Cloud Credits - Single User

Fusion 360 met Cloud Credits in een voordelig pakket

Verbeter uw productontwikkelingsproces met Fusion 360. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij u de scherpste prijs en de sterkste service.

Wij verzekeren u de laagste prijs. Indien u elders een beter aanbod krijgt, aarzel dan niet ons te contacteren zodat wij u een nieuwe offerte kunnen bezorgen. Benieuwd naar uw persoonlijke korting? Log dan in op Mijn Cadac.

Productonwikkelingssoftware in de cloud

fusion-360-1280.jpg

Met Fusion 360 slaat u onnodige, tijdrovende stappen over. Autodesk Fusion 360 is een verzameling van engineering software, designsoftware en van CAM-software. Zo verliest u niet langer tijd door te schakelen tussen verschillende programma’s.

Dankzij de geavanceerde tekentools van Fusion 360 werkt u uw ontwerpideeën uit van ruwe schets tot gedetailleerd ontwerp. Maak en bewerk schetsen en ontwerp parametrische modellen. Ook heeft u diverse modelleermogelijkheden. Deze innovatieve software voorziet u van een breed gamma aan ontwerpfunctionaliteiten.

Niet alleen tijdens de ontwerpfase, maar ook tijdens de engineeringsfase boost Fusion 360 de efficiëntie van uw proces. Documentatietools, visualisatietools, simulatietools, weergavetools, animatietools en analysetools zijn slechts enkele voorbeelden.

Gedurende de productiefase komt Fusion 360 tevens handig te pas. Genereer bijvoorbeeld freespaden voor 3D-printers.

Zeker tijdens productontwikkeling, speelt communicatie een prominente rol. Verschillende professionals werken in deze fase samen. Dankzij diverse tools van Autodesk Fusion 360 deelt u data met interne en externe stakeholders van uw project. Ook besluiten en opmerkingen kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan het ontwerp.

De mogelijkheden van Fusion 360 kunnen uitgebreid worden door middel van ‘consumption services’ die u aankoopt met Cloud Credits. Voorbeelden van deze diensten zijn Cloud Rendering, Simulation Cloud Solving en Generative Design. Bij Cadac Group kunt u Fusion 360 en Cloud Credits aankopen in één voordelig pakket.

Kies uw Fusion 360 licentie met Cloud Credits

Geniet van de scherpste prijs van Fusion 360 en Cloud Credits. Bovendien stelt u uw licentie zelf samen afhankelijk van de looptijd en support die u wenst.

Autodesk Support zit standaard inbegrepen in onze service. Daarnaast kunt u ook opteren voor Cadac Support. Een dienst waarbij u kunt rekenen op ondersteuning van onze experts.

Heeft u nog vragen? Neem contact op

Systeemeisen Fusion 360 with Cloud Credits - Single User

 

Besturingsysteem

Apple® macOS™ Catalina 10.15; Mojave v10.14; High Sierra v10.13

Microsoft® Windows® 8.1 (64 bit)
Microsoft Windows Windows 10
Internet
2.5 Mbps of snellere download; 500 Kbps of snellere upload
 CPU-Type
64-bit processor (32-bit en ARM niet ondersteund), 4 cores, 1.7 GHz Intel Core i3, AMD Ryzen 3 of meer)
Geheugen
4 GB RAM (Aanbevolen geïntegreerde graphics 6 GB of meer)
Schijfruimte
3 GB opslag
Schermresolutie
1366 x 768 (1920 x 1080 of meer op 100% schaal is sterk aanbevolen)
Grafische kaart
Ondersteunt DirectX 11 of meer
Toegewijden GPU met 1 GB of meer VRAM
Geïntigreerde grafische kaart met 6 GB of meer VRAM
Aanwijzer
HID-compatibele muis of trackpad, optionele Wacom® tablet en 3Dconnexion SpaceMouse® ondersteuning
.NET Framework
.NET Framework 4.5, SSL 3.0, TLS 1.2+

 

Pakket
Cloud Credits

Autodesk Fusion 360 – met Cloud Credits – Single user

1500 Cloud Credits

Autodesk Fusion 360 – with Cloud Credits – 5 users 

7500 Cloud Credits

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Media Fusion 360 with Cloud Credits - Single User

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld