Naar hoofdinhoud
autodesk-flare-small-social-400

Autodesk

Flare 2023

Vanaf €145,69 p/m

Autodesk Flare is een high-end software voor het afwerken van commerciële en VFX-projecten. Dit is een volledig compatibel creative assistant-station en is de ideale assistant voor Flame.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Flare 2023 toe te voegen aan uw contract.

Andere klanten bekeken ook:

Productbeschrijving Flare 2023

Autodesk Flare tegen de laagste prijs en beste service? Kies voor Cadac!

Ga voor een efficiënter productontwikkelingsproces met Autodesk Flare. Als Autodesk Platinum Partner vindt u bij Cadac Group de scherpste prijs en de sterkste service.

Bij Cadac Group bent u verzekerd van de laagste prijs. Mocht u elders een beter aanbod vinden, neem dan contact met ons op. Ontdek alvast uw persoonlijke korting door in te loggen op Mijn Cadac.

Flare als onderdeel van de Flamefamily 

Autodesk zelf beschrijft Flare als onderdeel van de ‘Flame family’. De reden daarvoor is dat Flare een goede aanvulling is op Flame. Flare biedt vanuit een krachtige hardware (HP Z-serie workstation of Mac Pro workstation) vele geavanceerde tools.

Vele 3D-tools

Als u werkt met Flare, beschikt u over vele handige tools op het gebied van 3D:

  • 3D composities
  • 2D composities en volumetrische lichten
  • 2D en 3D-tracking
  • Colorimetrische correcties
  • Batch
  • 3D object management
  • Tekstbewerking
  • Logobewerking

Het is een software waarmee u ver komt op het gebied van visuele effecten, high-end composities, reclame, film, HD, UHD en 4K-projecten.

Veel interactiviteit

Het is mogelijk om Flare te installeren op vele soorten hardwareconfiguraties met interne of externe opslag. Denk aan de nieuwe versies van HP work stations, Z-serie, Z8, 2 processors, 96 GB tot 128GB Ram, 1 of 2 Nvidia RTX6000 grafische kaarten, een Fiber Chanel 2, 4 poort raid disk controller, HD en 4K video inputs en outputs, beveiligde Raid 5, FC8 of 16GB opslag. Flare werkt ook op Mac OS X-platforms (voornamelijk New Mac Pro en iMac Pro 5K).

Snelheid 

Flare is aan te raden vanwege de snelheid die u ermee kunt realiseren. Flame-configuraties kunt u assisteren en opvolgen met Flare en in een hoog tempo afronden. Het is ideaal voor film, animatie, PP2 en ga zo maar door.

Een gepersonaliseerde Autodesk Flare-licentie

Creëer uw product van A tot Z met Autodesk Flare. Verspil geen tijd of budget en profiteer bij Cadac Group van de scherpste prijs.

Bij Cadac Group geloven we dat ieder project en ieder bedrijf anders is. Daarom stelt u uw abonnement zelf samen. Zo vindt u de software die het best bij u past. Ten eerste bepaalt u zelf de looptijd van uw abonnement.

Ten tweede kiest u zelf in welke mate u ondersteuning nodig acht. Autodesk Support zit standaard gratis in de licentie inbegrepen. Mocht u graag meer support willen, kies dan voor Cadac Support. Hierbij helpen onze experts u om het maximale uit uw software te halen.

Heeft u nog vragen over het product of onze licentievormen?

Neem dan contact met ons op

Totaal €5.259,57 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld