Naar hoofdinhoud
autodesk-flame-assist-small-social-400

Autodesk

Flame Assist 2023

Vanaf €145,69 p/m

Autodesk Flame Assist 2023 is een timeline-centric assistent voor Autodesk Flame. Deze software combineert de interactieve snelheid van traditionele 2D-composities met krachtige en visuele 3D-effecten. Autodesk Flame Assist biedt tools voor snelle, interactieve 3D-effecten. U verbetert de productiviteit van Autodesk Flame met behulp van Autodesk Flame Assist.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Flame Assist 2023 toe te voegen aan uw contract.

Andere klanten bekeken ook:

Productbeschrijving Flame Assist 2023

Flame Assist 2023 tegen de laagste prijs en beste service? Kies voor Cadac!

Ga voor een efficiënter productontwikkelingsproces met Flame Assist 2023. Als Autodesk Platinum Partner vindt u bij Cadac Group de scherpste prijs en de sterkste service.

Bij Cadac Group bent u verzekerd van de laagste prijs.

Mocht u elders een beter aanbod vinden, neem dan contact met ons op of stuur ons uw offerte. Ontdek alvast uw persoonlijke korting door in te loggen op Mijn Cadac.

Flame Assist 2023: ga voor meer efficiëntie

Autodesk Flame Assist 2023 is een assistent van Autodesk Flame. Deze software maakt het mogelijk om efficiënter te werken met Flame. Het is dus een goede aanvulling op een ander Autodesk-product.

Welke functies en voordelen heeft Flame Assist 2023?

Deze software ondersteund de opties van Flame (U kunt met snelheid 3D-composities maken, met 3D-effecten + U kunt objecten aanpassen en isoleren op een unieke manier  + U kunt kleuren en composities met gemak editen).

De software combineert de interactieve snelheid van traditionele 2D-composities met krachtige en visuele 3D-effecten. Hierdoor is deze assistent praktisch en een aanvulling op de efficiëntie van het proces en de workflow.

Een gepersonaliseerde Flame Assist 2023-licentie

Creëer uw product van A tot Z met Flame Assist 2023. Verspil geen tijd of budget en profiteer bij Cadac Group van de scherpste prijs.

Bij Cadac Group geloven we dat ieder project en ieder bedrijf anders is. Daarom stelt u uw abonnement zelf samen. Zo vindt u de software die het best bij u past. Ten eerste bepaalt u zelf de looptijd van uw abonnement.

Ten tweede kiest u zelf in welke mate u ondersteuning nodig acht. Autodesk Support zit standaard gratis in de licentie inbegrepen. Mocht u graag meer support willen, kies dan voor Cadac Support. Hierbij helpen onze experts u om het maximale uit uw software te halen.

Heeft u nog vragen over het product of onze licentievormen?

Neem dan contact met ons op

Totaal €5.259,57 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld