Naar hoofdinhoud
2020-ico-autodesk-featurecam

Autodesk

FeatureCAM Standard 2021

Vanaf €370,08 p/m

Autodesk FeatureCAM Standard 2021 automatiseert uw CAM workflow tot NC-code. Met deze CNC-programmeersoftware verkort u uw programmeertijd aanzienlijk.

Maak gebruik van simulatietools, featureherkenningstools, automatiseringstools en aanvullende tools voor CNC-bewerkingen efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m

Log in om FeatureCAM Standard 2021 toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€37,25 per seat, p/m
€0,-

Productbeschrijving FeatureCAM Standard 2021

FeatureCAM Standard 2021? De beste prijs vindt u bij Cadac

Wilt u Autodesk FeatureCAM Standard 2021 kopen? Cadac is Autodesk Platinum Partner en ontving bovendien ook de CAM Specialization van Autodesk. Dit betekent dat u kunt rekenen op een sterke service en diepe kennis. Bovendien garanderen wij u de laagste prijs.

Mocht u FeatureCAM Standard 2021 elders toch aan een lagere prijs vinden, aarzel dan niet om ons uw offerte op te sturen. Zo kunnen wij onze prijs aanpassen. Ontdek onze voordelige prijzen door in te loggen, zo onthult u uw persoonlijke korting.

FeatureCAM Standard 2021: CAM-automatisatie voor CNC-programmering

FeatureCAM Standard 2021 van Autodesk ik hoogwaardige CNC-programmeringssoftware. Dit programma helpt u uw workflow te automatiseren. Diverse tools stellen u in staat uw proces digitaal te simuleren. Zo is de veiligheid gegarandeerd en kunt u faalkosten voorkomen. Met andere woorden, FeatureCAM Standard 2021 zorgt voor een enorme kostenbesparing door de programmeertijd te verkorten en fouten te vermijden.

De FeatureCAM Standard 2021 software biedt CNC-bewerkingsfunctionaliteiten waarmee u 2.5-assig kunt frezen met behulp van 3D-toolpaden, 2-assig kunt draaien of 2- en 4-assig kunt vonkverspanen.

Bovendien is de featureherkenner een heel handige tool. Het kan features in uw ontwerp detecteren, identificeren en maken. Daarnaast profiteert u van de geïntegreerde intelligentie van FeatureCAM. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat u het juiste gereedschap en de juiste verspaningsdata kiest.

Ook op het vlak van simulatie en veiligheid biedt Autodesk FeatureCAM Standard 2021 diverse mogelijkheden. Zo kunt u botsingen tijdens de productie van uw product vermijden.

FeatureCAM Standard 2021 licentie op maat

Kies voor Cadac als betrouwbare Autodesk-reseller. Zo bent u zeker van de laagste prijs, sterke kennis en een kwalitatieve service. Wij hebben diverse Autodesk FeatureCAM Standard 2021 licenties in ons assortiment, hierdoor vindt u zeker een abonnement dat aansluit bij uw wensen.

U kunt kiezen voor diverse looptijden en supportdiensten. De verschillende supportvormen zijn Autodesk Support, Cadac Advanced Support en installatiehulp. Autodesk Support zit steeds gratis in onze Autodesk-licenties inbegrepen. Kiest u daarbij voor Cadac Advanced Support? Dan kunt u rekenen op onze experts om u bij te staan met advies. Indien u installatiehulp wenst, kunt u dit toevoegen aan uw licentie.

Heeft u nog verdere vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Totaal €4.478,20 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld