Naar hoofdinhoud
autodesk-docs-small-social-400

Autodesk

Docs

Vanaf €42,57 p/m

Autodesk Docs is documentmanagementsoftware voor de bouw waarmee u uw documenten kunt organiseren, verdelen en delen. Het is een cloud-gebaseerd product dat onderdeel uitmaakt van de Construction Cloud. BIM 360 Docs van het voormalige BIM 360-platform is de voorganger van Autodesk Docs.

Dankzij een goed documentbeheer en gestroomlijnde communicatie voorkomt u fouten en dubbelwerk, bespaart u tijd en bevordert u de samenwerking. Autodesk Docs werkt naadloos samen met de overige Construction Cloud-producten alsook Revit, Civil 3D, Infraworks en Navisworks.

Type licentie
p/m
Omvang
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Docs toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Docs

Autodesk Docs kopen tegen de laagste prijs? Kies voor Cadac!

Koop Autodesk Docs tegen de laagste prijs en geniet van een persoonlijke korting. Als vertrouwd Autodesk Platinum Partner bieden wij de scherpste prijs en geniet u van een voortreffelijke service en een eenvoudig licentiebeheer.

Wilt u overstappen naar Cadac als Autodesk-leverancier? Bekijk dan onze handige overstapservice. Vindt u elders toch een lagere prijs? Upload dan uw offerte en wij doen u gegarandeerd een beter bod. Geïnteresseerd? Log in en ontdek uw persoonlijke korting!

Autodesk Docs: documentmanagement in de cloud voor de bouw

documentmanagement-1-1280.jpg

Autodesk Docs is onderdeel van het Autodesk Construction Cloud-platform en is de Common Data Environment (CDE) van een project. Met andere woorden: een centrale documentmanagement-oplossing die fungeert als bron van alle projectpartners gedurende de gehele levenscyclus van een project. Het gebruik van Autodesk Docs resulteert in minder fouten en dubbelwerk, minder tijdverlies en een betere samenwerking tussen alle partijen.

Connectie met andere software

Autodesk Docs verbindt uw project van ontwerp tot constructie. Autodesk Docs werkt naadloos samen met alle Construction Cloud producten en andere Autodesk-producten zoals Revit, Civil 3D, Infraworks en Navisworks. Op deze manier vervallen de ‘workflow gaps’. De diverse partijen van uw bouwproject maken integraal deel uit van de levenscyclus van het project. Data wordt centraal beheerd waardoor misinterpretatie voorkomen wordt.

Document control

Met Autodesk Docs voorziet u een gestroomlijnde communicatie met het volledige team. Maak gebruik van gestructureerde mappen en verdeel rechten per profiel.

Goedkeuring van documenten

Automatiseer het controleproces van tekeningen, modellen en andere documenten voor ze te publiceren. Autodesk minimaliseert handmatig, foutgevoelig werk.

Duidelijke communicatie met markups

Zorg voor een duidelijke communicatie in uw project. Diverse projectteams kunnen overzichtelijk opmerkingen toevoegen aan modellen, tekeningen en andere documenten.

Los problemen eenvoudig op

Dankzij een gecentraliseerd probleembeheer heeft u een duidelijk overzicht van de problemen binnen uw project. Categoriseer het probleem en wijs eventuele verantwoordelijken toe.

Volg taken op

Maak en deel eenvoudig overdrachten met projectteams en volg deze op met een volledige audittrail.

2D- en 3D-ondersteuning

Zowel 2D-tekeningen als 3D-modellen kunnen geupload worden in Autodesk Docs.

Stel uw Autodesk Docs licentie samen

U kunt uw licentie eenvoudig samenstellen bij Cadac Group. Kies de looptijd die het best aansluit bij uw wensen. Vervolgens heeft u de mogelijkheid installatiehulp toe te voegen aan uw licentie.

Heeft u nog vragen over de software of over de licentievormen? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Autodesk Construction Cloud het BIM-platform van Autodesk

Autodesk Docs is onderdeel van de Autodesk Construction Cloud. De Construction Cloud is de opvolger van het BIM 360-platform en bevat diverse soorten software om uw BIM-proces te optimaliseren.

Systeemeisen Docs

Aangezien de producten van de Autodesk Construction Cloud web-gebaseerde producten zijn, zijn er geen specifieke hardwarevereisten. Een standalone videokaart is wel aangeraden wanneeer u de Viewer gebruikt. De RAM- en CPU-vereisten zijn afhankelijk van uw project.

Browsers
Chrome (aangeraden) : laatste versie
Firefox: laatste versie
Safari: laatste versie
Edge: laatste versie
Besturingssysteem
iOS: versie: 12.2+

Android: 6.0 (Marshmallow)+

Datacenters
Enkel datacenters uit de Verenigde Staten worden op dit moment nog ondersteund

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €1.537,17 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld