Naar hoofdinhoud
cadac group logo

Autodesk Construction Cloud Best Practice

Om te profiteren van deze Cloud oplossing is de inrichting van cruciaal belang.
Kunt u de omgeving helemaal zelf inrichten? Dat kan, maar houdt er wel rekening mee dat een goede inrichting van belang is voor het resultaat van uw projecten. Onze experts hebben hier al veel ervaring mee en bieden hiervoor een Best Practice (conform ISO19650) om uw projectomgeving van Autodesk Docs, BIM Collaborate en BIM Collaborate Pro toegespitst op uw situatie in te richten. Onze experts realiseren dit samen met u in slechts een paar dagen.

Cadac Group heeft dankzij haar ervaring omtrent project datamanagement op de meest voorkomende Autodesk Construction Cloud-vragen oplossingen ontwikkeld, zodat uw project nagenoeg “Out of the Box” gerealiseerd kan worden. De Best Practice is een proces waarin door startgesprekken en vastlegging de ervaring, kennis en kunde van Cadac Group Experts in samenwerking met specifieke vragen van uw organisatie worden gecombineerd om samen tot een passende oplossing te komen. De Best Practice is geen standaard configuratie of oplossing, het is een proces waarin samen met uw organisatie tot de definitieve vormgeving van de omgeving wordt gekomen.

 • Gestandaardiseerde projectaanpak
 • Gestandaardiseerde inrichting
 • Gestandaardiseerde productinformatie

Aanpak

Vanuit onze ervaringen heeft Cadac deze Best Practice ontwikkelt welke invulling geeft aan uw Autodesk Construction Cloud-omgeving met aandacht voor de verschillende onderdelen van het project:

Gestandaardiseerde project aanpak

We werken met een gestandaardiseerde aanpak en deliverables. Samen stellen we vast welke onderwerpen dienen te worden geïmplementeerd en welke niet. In de uitvoering maken we gebruik van Experience-workshop(s), met als doel om de omgeving toegespitst op uw situatie in te richten. Hierin besteden we aandacht aan de nieuwe werkwijze op basis van gerichte use-cases, welke zijn gebaseerd op werkwijzen in de Bouw- en GWW-sector.

 

Gestandaardiseerde inrichting

Er wordt een voor geconfigureerde omgeving op basis van de Autodesk Construction Cloud oplossingen (Autodesk Docs, BIM Collaborate en/of BIM Collaborate Pro) geïmplementeerd, waarin ons gedachtegoed en gestandaardiseerde werkprocessen liggen vastgelegd. Dit versnelt de implementatie, waardoor u sneller in staat bent het proces te adopteren en de effectiviteit van de bouwprocessen te vergroten.

Programma

Dankzij onze gestandaardiseerde Best Practice-projectaanpak zijn wij uw organisatie binnen een handomdraai van dienst.

 • Voorbespreking, inzage verkrijgen in uw workflow
 • Implementatie Best Approach (ISO19650), wensen en rollen aanmaken
 • Fine-tuning omgeving, naar gelang benodigde applicaties inrichten op specifieke doelen (clashing-collaborate)
 • Inrichting i.s.m. uw key-users
 • Projectleiding
 • Exclusief trainingen, afhankelijk van grootte van uw organisatie

De gemiddelde doorlooptijd van dit programma is 5 dagen, afhankelijk van de omvang van het project.

 •  

Resultaten

Met deze Best Practice projectaanpak op basis van de Autodesk Construction Cloud (Autodesk Docs, BIM Collaborate en/of BIM Collaborate Pro) kunt u een ingerichte, geaccepteerde en geautomatiseerde Autodesk Construction Cloud omgeving verwachten, bestaande uit:

 • Gedefinieerde workflows
 • Implementatie Best Approach, conform ISO19650
 • Inrichting toegespitst op uw situatie binnen de bouw- en/of GWW-sector
 • Geïnstalleerde IT-architectuur o.b.v. Autodesk Docs, BIM Collaborate en/of BIM Collaborate Pro

Randvoorwaarden

Wij stellen Cadac expert(s) beschikbaar die het Autodesk Construction Cloud-proces leidt en ondersteuning biedt.

Hiervoor is vanuit uw organisatie benodigd:

 • Betrokkenheid informatiemanager tijdens voorbespreking(en)
 • Betrokkenheid key-users tijdens de implementatie, fine-tuning en inrichting

Verplichte deelnemers aan het traject:

 • Informatiemanager
 • Key-users
 • Projectmanager
 • Cadac expert(s)

Autodesk Construction Cloud Best Practice

Met de Autodesk Construction Cloud Best Practice bent u in staat een definitieve vormgeving van de Construction Cloud-omgeving optimaal te implementeren

Vraag dienst aan

Persoonlijke uitleg over Autodesk Construction Cloud Best Practice?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld