Naar hoofdinhoud
ico-autodesk-configurator-360

Autodesk

Configurator 360 - Unlimited Configurations

Autodesk Configurator 360 is een cloud-gebaseerde oplossing die u toelaat technici, verkopers en eindklanten (online) toegang te bieden tot een 3D-configuratie van uw producten. Met deze versie heeft u ongelimiteerd toegang tot configuraties.

Met Autodesk Configurator 360 kunt u bestaande Inventor-modellen makkelijk uploaden naar de cloud, waarna de klant zelf het product naar wens kan configureren met de door u beschikbaar gestelde opties. Autodesk Configurator 360 biedt o.a. een eenvoudige manier om als administrator Inventor en Inventor Engineer-to-Order modellen te uploaden en interactief aan te passen, parameters te wijzigen, bestanden te downloaden en toegangsrechten in te stellen. Nodig ingenieurs, sales teams, of klanten uit om uw producten online aan te passen met Configurator 360.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk recente versies van Configurator 360 - Unlimited Configurations in ons software overzicht of neem contact op met onze servicedesk +31 88 9322 333. Bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur
Cadacstore support

Productbeschrijving Configurator 360 - Unlimited Configurations

Autodesk Configurator 360 Unlimited Configurations kopen tegen de laagste prijs?

Als Autodesk Platinum Partner biedt Cadac Store u de scherpste prijs en de beste service. Mocht u Configurator 360 Unlimited Configurations elders tegen een lagere prijs vinden, neem dan contact met ons op en wij doen u een beter aanbod. Ontdek alvast uw persoonlijke korting door in te loggen op Mijn Cadac Store.

Configurator 360 Unlimited Configurators: krachtige 3D-configuratie software

Schep een beter beeld van de mogelijkheden, de vorm en de kosten van uw product aan uw klant. Configurator 360 Unlimited Configurations is software die u in staat stelt hoogwaardige 3D-configuraties uit te voeren. Dankzij Autodesk Configurator 360 Unlimited Configurations kunt u uw product beter presenteren en verkopen.

Configurator 360 Unlimited Configurations is cloud-gebaseerde software die u in staat stelt om uw producten, ontworpen in Inventor, te configureren. In Inventor kunt u parametrisch tekenen. Deze functionaliteit komt handig van pas in Configurator 360. Dankzij deze tool kunt u in uw ontwerpen eenvoudig bewerken door het invoeren van of door het aanpassen van door u bepaalde parameters.

Het grote voordeel van deze configuratiesoftware is dat salesmedewerkers, collega’s, partners en klanten zelf de mogelijkheden van uw product kunnen ontdekken en aanpassen al naargelang hun wensen. Configurator 360 Unlimited Configurations toont de aanpassingen automatisch in het 3D-model.

Plaats met Configurator 360 Unlimited Configurations een productconfiguratie-tool op uw website. Vervolgens kunnen bestanden gedownload worden in zowel 2D als in 3D.

De Configurator 360 Unlimited Configurations bevat maar liefst 2 miljoen credits. Één credit is gelijk aan één sessie op Configurator 360. Een sessie start wanneer u een ontwerp opent. U kunt dus 2 miljoen configuraties uitvoeren per jaar. Daarom is het speciaal geschikt voor grote bedrijven.

Aangepaste Configurator 360 Standard licentie kopen bij Cadac Store

Laat de mogelijkheden van uw product zien met Configurator 360 Standard. Profiteer bij Cadac Store van de laagste prijs en de beste service! Bij ons bepaalt u bovendien zelf hoe uw licentie eruitziet.

U bepaalt zelf de looptijd en u heeft de keuze tussen meerdere supportmogelijkheden. Autodesk Support zit standaard gratis in iedere licentie inbegrepen. Indien u deze ondersteuning onvoldoende acht, kunt u kiezen voor Cadac Advanced Support. In het laatste geval, staan onze experts voor u klaar met professioneel advies en beantwoorden zij uw vragen omtrent Configurator 360 Standard. 

Heeft u nog vragen omtrent Configurator 360 Standard of over de licentievormen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Systeemeisen Configurator 360 - Unlimited Configurations

Webbrowsers
Internet Explorer 11 of hoger
Firefox, recente versies
Chrome, recente versies
Opera 22 of hoger
Safari 5.1 of hoger
Mobiele browsers (gedeeltelijk ondersteund-sommige 3D-weergave functies werken mogelijk niet)
Firefox voor Android 31 of hoger
Chrome voor Android 36 of hoger
Opera Mobile 22 of hoger
Blackberry Browser 10 of hoger
Safari 5.1 of hoger

Bron: Autodesk

Bestel dit product

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Kies een locatie

Europa

Wereld