Naar hoofdinhoud
ico-autodesk-cloud-credits

Autodesk

Cloud Credits

Vanaf €9,58 p/m

Autodesk Cloud Credits zijn betaaleenheden om bepaalde taken, zoals het maken van een rendering of het uitvoeren van een simulatie, in de cloud uit te voeren. Deze Cloud Credits zijn aan te kopen voor het gebruik van cloudservices. Met dit pakket krijgt u 100 Cloud Credits.

Dit cloudplatform is voor iedereen toegankelijk en is een verzameling van toepassingen die cloud-gebaseerd zijn. U krijgt voor het geven van een opdracht te zien hoeveel credits van uw overzicht afgeschreven worden.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m

Log in om Cloud Credits toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€14,17 per seat, p/m
€0,-

Productbeschrijving Cloud Credits

Koop Cloud Credits tegen een voordelige prijs bij Cadac 

Om gebruik te maken van Autodesk Cloud diensten kunt u het beste Cloud Credits kopen bij Cadac. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij u de laagste prijs en de beste service. Log in op Mijn Cadac en ontdek uw persoonlijke korting.

Maak renderingen in de cloud dankzij Autodesk Cloud Credits

Dankzij Cloud Credits kunt u gebruik maken van verschillende online diensten van Autodesk. Enkele mogelijkheden zijn simuleren, structureel analyseren en renderen. De Autodesk Cloud Credits zijn waardepunten die u kunt inzetten in ruil voor deze diensten.  

Voornamelijk het renderen in de cloud kan zeer interessant zijn voor uw project. Aangezien renderen veel kracht van uw computer vergt, kan dit veel tijd in beslag nemen. Door online te renderen wordt uw workflow niet onderbroken. Bovendien heeft u sterke hardware nodig om kwaliteitsvolle renders te genereren. Vaak is het goedkoper gebruik te maken van de cloud service.

De Autodesk Cloud Credits maken niet enkel renderen in de cloud mogelijk, maar bieden hiernaast ook nog andere mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is simulatie. Hiermee kunt u digitale prototypes ontwerpen in de cloud. Dankzij deze cloud service, bespaart u op fysieke prototypes. Zo bespaart u geld en tijd. Een tweede cloud service is Reality Capture. Hiermee kunt u gebruik maken van fotogrammetrie en deze data functioneel integreren in uw ontwerpproces.

100 Cloud Credits

Bij Cadac kunt u Cloud Credits per 100 kopen. Het is uitsluitend mogelijk credits toe te voegen aan een bestaand contract.

Cloud Services Cloud Credits

  • Autodesk Rendering
  • InfraWorks
  • Simulation Mechanical Flex
  • Structural Analysis for Revit
  • CFD Flex
  • Configurator 360
  • Moldflow Flex
  • Character Generator
  • Lighting Analysis for Revit

Bestel dit product

Totaal €129,17 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld