Naar hoofdinhoud
autodesk-build-small-social-400

Autodesk

Build - Unlimited sheets

Vanaf €140,14 p/m

Autodesk Build is de opvolger van BIM 360 Build.

Binnen de bouwsector vinden enkele veranderingen plaats: nieuwe werkmethoden zijn in opmars en gegevens worden steeds meer en beter verzameld. Toch blijft het projectrisico toenemen en is er weinig ruimte voor miscommunicatie en fouten. Een grote oorzaak hiervan is de kloof tussen de bouwplaats en kantoor. Autodesk ontwikkelde Autodesk Build, software die teams met elkaar verbindt.

Autodesk Build – Unlimited sheets is toonaangevende field- en projectmanagementsoftware die u in staat stelt efficiënt samen te werken om zo bouwprojecten op tijd en binnen budget af te leveren.

Type licentie
p/m
Omvang
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Build - Unlimited sheets toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Build - Unlimited sheets

Autodesk Build – Unlimited sheets kopen tegen de beste prijs?

Bent u op zoek naar krachtige bouwmanagementsoftware? Koop Autodesk Build – Unlimited sheets tegen de laagste prijs bij Cadac Group. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij naast de beste prijs ook de beste service.

Vindt u elders toch een beter aanbod? Stuur ons uw offerte en wij bieden een betere! Ontdek alvast uw persoonlijke korting door in te loggen op Mijn Cadac.

Uw bouwproject op tijd en binnen budget

1280-bim-op-de-bouwplaats.jpg

Autodesk Build, de opvolger van BIM 360 Build, is geavanceerde bouwmanagementsoftware voor op de bouwsite en voor projectmanagement in de bouw. Dankzij deze software werkt u beter samen en levert u uw project op tijd en binnen budget af.

Door Autodesk Build – Unlimited sheets in te zetten, heeft u meer controle over uw project, verhoogt u de kwaliteit van uw gebouw, verhoogt u de veiligheid van uw medewerkers en heeft u meer controle over uw kosten. Het doel van Autodesk Build is project-, kwaliteits-, veiligheidsmanagement en kostencontrole te verbeteren vanaf de bouwplaats. Als onderdeel van de Construction Cloud werkt Autodesk Build naadloos samen met de andere programma’s van het Autodesk Unified Platform.

Projectmanagement

Met Autodesk Build beschikt u over diverse tools voor een efficiënt projectmanagement dat ervoor zorgt dat u uw project op tijd oplevert, de samenwerking verbetert en miscommunicatie, fouten en dubbelwerk minimaliseert.

Een functionaliteit die Autodesk Build biedt is het delen van foto’s en video’s vanop de bouwsite met de medewerkers op kantoor. Belanghebbenden die niet op de site aanwezig zijn, blijven op deze manier beter op de hoogte.

Daarnaast genereert u eenvoudig informatieverzoeken bij issues en wijzigingen. Ook dient u eenvoudig voorstellen in voor bijvoorbeeld het bijbestellen van bepaald materiaal. Afspraken gemaakt op vergaderingen worden nauwkeurig bijgehouden.

Kwaliteitsmanagement

Garandeer de kwaliteit van uw projecten door mogelijke problemen op tijd op te sporen en aan te pakken, voorkom onnodig dubbelwerk en blijf op schema dankzij een gecentraliseerd issue management.

Autodesk Build centraliseert niet enkel issue management, maar de volledige kwaliteitsmanagement van uw bouwproject. Documenten, ontwerpen en andere informatie wordt automatisch gesynct met de (mobiele) apparaten van uw medewerkers. Zo kunnen ze ontwerpen ter plaatste nauwkeurig bekijken, opmerkingen toevoegen aan diverse documenten en meer. Ook kunt u digitale checklists maken die uw team op de bouwsite moet invullen om zo de kwaliteit te garanderen.

Veiligheidsmanagement

Met Autodesk Build verhoogt u de veiligheid op uw bouwsite en vergroot u de betrokkenheid van uw medewerkers bij de veiligheid van de werkplaats. Dit door veiligheidsinspecties te standaardiseren door middel van checklists. Daarnaast kunt u eenvoudig veiligheidsinformatie visualiseren door foto’s, illustraties van best practices en veiligheidsrisico’s toe te voegen aan checklists, observaties en veiligheidsformulieren. Ook het monitoren van veiligheidsprestaties gebeurd overzichtelijk in het dashboard van Autodesk Build.

Kostencontrole

Kostenbeheer is tijdens een bouwproject van groot belang. U werkt met diverse partijen samen en werkt met grote bedragen. Overzicht behouden is een echte noodzaak. Met Autodesk Build kunt u de impact op het gehele project van meer- en minderwerk visualiseren. Daarnaast beheert u eenvoudig betaalapplicaties en heeft u een duidelijk overzicht van uw kosten.

Bovendien is het mogelijk om uw boekhoudsysteem te koppelen aan Autodesk Build. Op deze manier stroomlijnt u reviews op facturen en goedkeuringen. Tot slot, helpt Autodesk Build u met het beter inschatten van uw kosten. Dit door bepaalde kosten met elkaar te verbinden.

Vind de geschikte Autodesk Build - Unlimited sheets licentie bij Cadac Group

Bij Cadac Group bepaalt u zelf de duur van uw Autodesk Build - Unlimited sheets licentie. Bovendien heeft u ook diverse supportmogelijkheden. Wenst u enkel gebruik te maken van Autodesk Support? Deze zit standaard gratis inbegrepen in onze Autodesk-licenties. Indien u op zoek bent naar een iets sterkere ondersteuning, kies dan voor Cadac Support en stel uw vragen aan onze ervaren consultants. Wilt u hulp bij het installeren van de software? Selecteer dan installatiehulp.

Heeft u nog vragen over de software of over de licentievorm? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

De Autodesk Construction Cloud: het BIM-platform van Autodesk

Autodesk Build - Unlimited users is onderdeel van de Autodesk Construction Cloud. De Construction Cloud is de opvolger van het BIM 360-platform en bevat diverse soorten software om uw BIM-proces to optimaliseren. Autodesk BIM Collaborate Pro beschikt over de beste en verbeterde tools van BIM 360 Build.

 

Systeemeisen Build - Unlimited sheets

Aangezien de producten van de Autodesk Construction Cloud web-gebaseerde producten zijn, zijn er geen specifieke hardwarevereisten. Een standalone videokaart is wel aangeraden wanneeer u de Viewer gebruikt. De RAM- en CPU-vereisten zijn afhankelijk van uw project.

Browsers
Chrome (aangeraden) : laatste versie
Firefox: laatste versie
Safari: laatste versie
Edge: laatste versie
Besturingssysteem
iOS: versie: 12.2+

Android: 6.0 (Marshmallow)+

Datacenters
Enkel datacenters uit de Verenigde Staten worden op dit moment nog ondersteund

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €5.059,01 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld