Naar hoofdinhoud
autodesk-build-small-social-400

Autodesk

Build - 550 sheets

Vanaf €41,97 p/m

Autodesk Build was voorheen BIM 360 Build.

In de bouw is de kloof tussen kantoor en de bouwplaats niets nieuws. Maar de bouwsector is aan het veranderen: we zien nieuwe manieren van werken en gegevens die in hoog tempo worden verzameld. Tegelijkertijd neemt het projectrisico toe met weinig tot geen ruimte voor miscommunicatie en fouten. Vandaag de dag moeten we meer dan ooit de kloof dichten en teams écht met elkaar verbinden die klaar zijn om de digitale toekomst van onze branche te omarmen.

Kortom; met Autodesk Build heb je een uitgebreide field- en projectmanagementoplossing in handen waarmee u naadloos kunt samenwerken en bouwprojecten op tijd en binnen het budget kunt opleveren.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Build - 550 sheets toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Build - 550 sheets

Koop Autodesk Build – 550 sheets tegen de laagste prijs en met de beste service

Wilt u Autodesk Build - 550 sheets kopen tegen de beste prijs? Bestel het dan bij Cadac Group. Als Autodesk Platinum Partner bieden we u naast de scherpste prijs ook de beste service.

Vindt u elders toch een betere prijs? Upload hier uw offerte zodat wij onze prijs kunnen aanpassen. Bent u alvast benieuwd naar uw voordeel? Log in en ontdek uw persoonlijke korting.

Autodesk Build - 550 sheets: toonaangevende bouwmanagementsoftware

1280-bim-op-de-bouwplaats.jpg

Autodesk Build is krachtige field management software voor op de bouwsite en voor projectmanagement in de bouw. Deze software helpt u uw project op tijd en binnen budget af te leveren.

Dankzij deze software werkt uw team beter samen, verbetert u de kwaliteit van uw gebouw, verhoogt u de veiligheid op de bouwsite en heeft u meer controle over uw kosten.

Autodesk Build is de opvolger van Autodesk BIM 360 Build. Als onderdeel van de Construction Cloud werkt het naadloos samen met de andere programma’s van het platform. Op de bouwplaats wordt Autodesk Build ingezet om project-, kwaliteits-, veiligheidsmanagement en kostencontrole te verbeteren

Projectmanagement

Minimaliseer miscommunicatie, fouten en dubbelwerk door over te schakelen naar een efficiënt projectmanagementsysteem dat ervoor zorgt dat u uw project op tijd en binnen budget oplevert met Autodesk Build.

Zo verbindt Autodesk Build de bouwsite met het kantoor. Dit door vanop de bouwplaats foto’s te uploaden op de applicatie. Medewerkers zijn zo beter op de hoogte van de voortgang, problemen, etc.

Andere handige tools voor projectmanagement zijn: het genereren van informatieverzoeken bij problemen en wijzigingen, het eenvoudig indienen van voorstellen zoals bijvoorbeeld het bestellen van materiaal, het notuleren van afspraken tijdens een vergadering.

Kwaliteitsmanagement

Door mogelijke problemen op tijd op te sporen en aan te pakken, voorkomt u dubbelwerk, blijft u op schema en garandeert u de kwaliteit van uw project. Dit dankzij een gecentraliseerd issue management gefaciliteerd door Autodesk Build.

Zowel de volledige issue management alsook de kwaliteitsmanagement van uw bouwproject wordt gecentraliseerd. Doordat documenten, ontwerpen en andere bouwinformatie automatisch gesynct wordt naar de (mobiele) apparaten van uw medwerkers, hebben zij altijd toegang tot de juiste bestanden.

Daarnaast beschikt Autodesk Build over een tool waarmee u checklists kunt opstellen om te kwaliteit te garanderen.

Veiligheidsmanagement

De veiligheid van uw medewerkers draagt u waarschijnlijk hoog in het vaandel. Met Autodesk Build verbetert u de veiligheid op de bouwsite. Zo kunt u door middel van checklists veiligheidsinspecties standaardiseren. Bovendien kunt u eenvoudig veiligheidsinformatie visualiseren door foto’s, illustraties van best practices en veiligheidsrisico’s toe te voegen aan checklists, observaties en veiligheidsformulieren. Tot slot, monitort u eenvoudig de veiligheidsprestaties.

Kostencontrole

Kostenbeheer is vaak een struikelblok voor bouwbedrijven. Aangezien u werkt met diverse partijen en grote bedragen, is het niet eenvoudig overzicht te bewaren. Toch is dit van groot belang. Autodesk Build beschikt over enkele handige functionaliteiten om uw kosten beter te beheren. Zo kunt u meer- en minderwerk eenvoudig visualiseren. Daarnaast beheert u eenvoudig betaalapplicaties en heeft u een duidelijk overzicht van uw kosten en kunt u uw kosten beter inschatten door bepaalde kosten met elkaar te verbinden. Ook kunt u uw boekhoudsysteem koppelen aan Autodesk Build. Handig om reviews en goedkeuringen op facturen te beheren.

De Autodesk Build - 550 sheets licentie die bij u past

Bij Cadac Group bepaalt u zelf de looptijd van uw licentie en voegt u zelf de support toe die u acht nodig te hebben bij uw nieuwe Autodesk Build - 550 sheets licentie. Autodesk Support zit standaard in onze dienstverlening inbegrepen, maar voor een meer intensievere support, kunt u best Cadac Support toevoegen aan uw licentie. Tot slot, kunnen we u ook helpen met de installatie van uw software.

Heeft u nog vragen over de software of over de licentievormen? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

De Autodesk Construction Cloud: het BIM-platform van Autodesk

Autodesk Build - 550 sheets is onderdeel van de Autodesk Construction Cloud. De Construction Cloud is de opvolger van het BIM 360-platform en bevat diverse soorten software om uw BIM-proces to optimaliseren. Autodesk BIM Collaborate Pro beschikt over de beste en verbeterde tools van BIM 360 Build.

 

Systeemeisen Build - 550 sheets

Aangezien de producten van de Autodesk Construction Cloud web-gebaseerde producten zijn, zijn er geen specifieke hardwarevereisten. Een standalone videokaart is wel aangeraden wanneeer u de Viewer gebruikt. De RAM- en CPU-vereisten zijn afhankelijk van uw project.

Browsers
Chrome (aangeraden) : laatste versie
Firefox: laatste versie
Safari: laatste versie
Edge: laatste versie
Besturingssysteem
iOS: versie: 12.2+

Android: 6.0 (Marshmallow)+

Datacenters
Enkel datacenters uit de Verenigde Staten worden op dit moment nog ondersteund

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €1.515,46 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld