Naar hoofdinhoud
autodesk-build-small-social-400

Autodesk

Build

Vanaf €75,28 p/m

Ontdek Autodesk Build, de opvolger van BIM 360 Build.

Dicht de kloof tussen bouwplaats en kantoor met Autodesk Build. Door de opkomst van BIM zette de bouwsector een grote stap vooruit. Gegevens worden steeds beter verzameld en productief ingezet. Desondanks blijft het projectrisico toenemen en is er weinig tot geen ruimte voor miscommunicatie en fouten. Efficiënter samenwerken is een must.

Autodesk Build is geavanceerde field- en projectmanagmentsoftware die u in staat stelt naadloos samen te werken en uw projecten op tijd en binnen budget af te leveren.

Type licentie
p/m
Omvang
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Build toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Build

Koop Autodesk Build tegen de scherpste prijs

Wilt u Autodesk Build kopen tegen de beste prijs? Log in op ‘mijn Cadac’ en ontdek uw persoonlijke korting. Bij Cadac garanderen we de laagste prijs. Mocht u elders toch een betere prijs vinden, stuur ons uw offerte en wij doen u een beter bod!

Als Autodesk Platinum Partner bieden wij niet alleen de scherpste prijs, maar garanderen we ook de beste service. Heeft u vragen over de software of over onze service? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Autodesk Build: dé field- en projectmanagementoplossing

1280-bim-op-de-bouwplaats.jpg

Autodesk Build, de opvolger van BIM 360 Build, is uitgebreide field- en projectmanagementsoftware voor de bouw. Het verbindt uw team en zorgt ervoor dat uw project op tijd en binnen budget wordt afgeleverd. Doordat Autodesk Build onderdeel uitmaakt van de Autodesk Construction Cloud, werkt het naadloos samen met de andere software van het Unified platform.

Dankzij deze oplossing krijgt u meer controle over uw project, verhoogt u de kwaliteit van uw gebouw, werkt u veiliger en krijgt u meer grip op uw kosten. Het doel van Autodesk Build is om project-, kwaliteits-, veiligheidsmanagement en kostencontrole te verbeteren.

Projectmanagement

Projectmanagement is onmisbaar in de bouw. Autodesk Build biedt handige tools waarmee u sneller werkt, beter samenwerkt en miscommunicatie, fouten en dubbel werk minimaliseert.

Zo kunnen teamleden op de bouwplaats foto’s en video's delen in documenten om beter te communiceren met de medewerkers op kantoor. Daarnaast kunt afspraken gemaakt tijdens meetings concreet vastleggen in Autodesk Build.

Ook dient u eenvoudig informatieverzoeken en voorstellen in. Denk bijvoorbeeld aan een vraag bij een wijziging in het ontwerp of de aanvraag voor het bijbestellen van materiaal.

Kwaliteitsmanagement

Met Autodesk Build – Unlimited sheets beschikt u over een gecentraliseerd issue management waarmee u problemen op tijd opspoort. Zo garandeert u de kwaliteit van uw bouwproject, blijft u op schema en voorkomt u onnodig dubbel werk.

Veiligheidsmanagement

Ook is er een veiligheidsmodule geïntegreerd in Autodesk Build. Het helpt u de veiligheid, maar ook de betrokkenheid van uw medewerkers, te vergroten. U kunt bijvoorbeeld checklists opstellen om veiligheidsinspecties te standaardiseren. Daarnaast kunt u eenvoudig veiligheidsinformatie visualiseren door foto’s, illustraties van best practices en veiligheidsrisico’s toe te voegen aan checklists, observaties of veiligheidsformulieren. Ook krijgt u een beter zicht van de veiligheidsprestaties van uw team.

Kostencontrole

Het beheren van kosten is een foutgevoelig en complex aspect van bouwmanagement. Met de tools van Autodesk Build wordt deze taak vereenvoudigt. Zo visualiseert u de impact van meer- en minderwerk op het gehele project. Daarbij genereert u een duidelijk overzicht van uw kosten en kunt u bepaalde kostposten met elkaar te verbinden zodat u uw kosten beter kunt inschatten.

Ook kunt u Autodesk Build eenvoudig koppelen aan uw boekhoudsysteem. Zo stroomlijnt u reviews op facturen en goedkeuringen. Nog een handige functionaliteit van deze BIM-software is dat u kunt verbinden met diverse betaalapplicaties.

Stel uw Autodesk BIM – Unlimited sheets licentie samen

Wilt u een Autodesk BIM – Unlimited sheets kopen? Koop de meest voordelige licentie bij Cadac Group. U bepaalt zelf de looptijd van uw licentie en heeft diverse supportmogelijkheden: gratis Autodesk support, Autodesk Support en installatiehulp.

Heeft u vragen over de software Autodesk Build – Unlimited sheets of wilt u meer informatie over de aankoop van een Autodesk-licentie bij Cadac Group? Neem dan zeker contact met ons op.

Neem contact op

De Autodesk Construction Cloud: het BIM-platform van Autodesk

Autodesk Build - 5000 users is onderdeel van de Autodesk Construction Cloud. De Construction Cloud is de opvolger van het BIM 360-platform en bevat diverse soorten software om uw BIM-proces to optimaliseren. Autodesk BIM Collaborate Pro beschikt over de beste en verbeterde tools van BIM 360 Build.

Systeemeisen Build

Aangezien de producten van de Autodesk Construction Cloud web-gebaseerde producten zijn, zijn er geen specifieke hardwarevereisten. Een standalone videokaart is wel aangeraden wanneeer u de Viewer gebruikt. De RAM- en CPU-vereisten zijn afhankelijk van uw project.

Browsers
Chrome (aangeraden) : laatste versie
Firefox: laatste versie
Safari: laatste versie
Edge: laatste versie
Besturingssysteem
iOS: versie: 12.2+

Android: 6.0 (Marshmallow)+

Datacenters
Enkel datacenters uit de Verenigde Staten worden op dit moment nog ondersteund

Bron: Autodesk 


Bestel dit product

Totaal €2.717,53 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld