Naar hoofdinhoud
autodesk-bim-collaborate-small-social-400

Autodesk

BIM Collaborate

Vanaf €60,56 p/m

Autodesk BIM Collaborate was voorheen BIM 360 Coordinate.

Autodesk BIM Collaborate stelt projectteams in staat om de ontwerpintentie en bouwbaarheid af te stemmen en uit te voeren door het volledige ontwerpsamenwerkings- en coördinatieproces te beheren. Dit omvat modelbeoordeling en markeringen, probleembeheer, veranderingsanalyse en botsingsdetectie - allemaal binnen een enkele, cloudgebaseerde oplossing in een gemeenschappelijke gegevensomgeving. De verbeterde workflow vermindert herbewerking, verbetert de productiviteit en versnelt de projectlevering.

Kortom, Autodesk BIM Collaborate zorgt voor een optimale samenwerking tijdens de levenscyclus van AEC-projecten. Autodesk BIM Collaborate bevat oplossingen voor ontwerpsamenwerking en coördinatieworkflows om ervoor te zorgen dat ontwerpen van hoge kwaliteit ter plaatse komen.

Type licentie
p/m
Selecteer uw user packs
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om BIM Collaborate toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving BIM Collaborate

Autodesk BIM Collaborate: laagste prijs, inclusief de beste service

Koop Autodesk BIM Collaborate tegen de laagste prijs. Als Autodesk Platinum Partner bieden we niet alleen de scherpste prijs, maar ook de beste service. Bent u benieuwd naar uw voordeel? Log in en ontdek uw persoonlijke korting.

Vindt u elders toch een betere prijs? Stuur ons uw offerte en wij passen onze prijs aan.

Een betere samenwerking en coördinatie voor betere ontwerpen

bim-360-coordinate-1280.jpg

Om een ​​bouwproject met succes af te leveren, is samenwerking essentieel. Toch blijkt effectieve samenwerking vandaag de dag moeilijker dan ooit. Projecten zijn complexer, stellen hogere eisen en vereisen een enorme hoeveelheden gegevens. Daarom is de verbinding tussen workflows die een betere samenwerking en coördinatie mogelijk maken belangrijk. Veel bedrijven worstelen echter nog steeds met het creëren van gestroomlijnde modelcoördinatie en ontwerpsamenwerkingsworkflows.

Veelvoorkomende problemen zijn onder meer:

 • Inconsistente uitwisseling van ontwerpgegevens leidt tot meerdere bronnen van waarheid;
 • Clashdetectie en probleembeheer zijn afhankelijk van één krachtige gebruiker, waardoor er knelpunten ontstaan;
 • Een niet-verbonden workflow verspreid over meerdere oplossingen creëert informatiesilo's;
 • Slechte digitale samenwerking maakt teams sterk afhankelijk van persoonlijke vergaderingen en e-mails.

Deze problemen - allemaal gecentreerd rond samenwerking - kunnen gemakkelijk leiden tot negatieve bedrijfsresultaten, zoals verhoogd planningsrisico, herbewerking en kostenoverschrijdingen.

Met BIM Collaborate kunnen projectteams:

 • Uitwisseling van ontwerpgegevens beheren
 • Ontwerpwijzigingen visualiseren
 • Samenwerking bevorderen
 • Vroegtijdig opsporen van fouten dankzij geautomatiseerde clashdetectie
 • Eenvoudig problemen en oplossingen beheren
 • Altijd in het nieuwste model werken
 • Samenwerken met Revit- en Navisworks-gebruikers

Voordelen van Autodesk BIM Collaborate

Autodesk BIM Collaborate bevat oplossingen voor ontwerpsamenwerking en coördinatieworkflows om ervoor te zorgen dat ontwerpen van hoge kwaliteit ter plaatse komen.

Design Collaboration

Design Collaboration is de oplossing voor ontwerpsamenwerking en gegevensbeheer van Autodesk voor de levenscyclus van AEC-projecten. Het stelt teams, zowel binnen één bedrijf als tussen meerdere bedrijven, in staat om veilig en in realtime samen te werken aan Revit- en IFC-bestanden. Als toonaangevende oplossing voor AEC-samenwerking helpt Design Collaboration teams projectgegevens te centraliseren, hun werkruimten met elkaar te verbinden en op slimmere, uitbreidbare manieren samen te werken aan steeds complexere projecten. Als gevolg hiervan kunnen AEC-teams afleiding en herbewerking verminderen, de ontwerpintentie trouw blijven door middel van constructie, de teamproductiviteit verhogen en de projectoplevering versnellen.

Met Design Collaboration kunnen projectteams:

 • De uitwisseling van ontwerpgegevens beheren
 • Ontwerpwijzigingen visualiseren
 • De samenwerking bevorderen

Model Coordination

Met de modelcoördinatie-oplossing van Autodesk BIM Collaborate kunnen aannemers de volledige coördinatieworkflow tussen ontwerpers en onderaannemers beheren, inclusief clashdetectie en probleembeheer. Geavanceerde mogelijkheden zoals geautomatiseerde clashdetectie en clash grouping helpen handmatige processen te elimineren en stellen meer belanghebbenden in staat om bij te dragen aan het coördinatieproces. Tegelijkertijd zorgen de inherente samenwerkingsfunctionaliteit en verbindingen met Navisworks en Revit ervoor dat het hele projectteam werkt vanuit één enkele bron van waarheid over gedeelde problemen.

Met Model Coordination kunnen projectteams:

 • Vroegtijdig fouten opsporen dankzij geautomatiseerde clashdetectie;
 • Eenvoudig problemen en oplossingen beheren;
 • Altijd in het nieuwste model werken;
 • Samenwerken met Revit- en Navisworks-gebruikers.

Onderdeel van de Autodesk Construction Cloud

Autodesk BIM Collaborate maakt onderdeel uit van de Autodesk Construction Cloud, hét BIM-platform van Autodesk. Autodesk BIM Collaborate is de opvolger van BIM 360 Coordinate en kan nog steeds gebruikt worden met het BIM 360-platform. Autodesk Docs is inbegrepen bij de software van Autodesk BIM Collaborate.

Een Autodesk Collaborate licentie op maat

Wilt u een Autodesk BIM Collaborate licentie kopen? Bij Cadac Group stelt u uw licentie zelf samen. U bepaalt zelf de looptijd van uw licentie. Vervolgens kiest u zelf of u enkel gratis Autodesk Support wilt of als u ook Cadac Support wilt toevoegen aan uw licentie.

Heeft u nog vragen over Autodesk Coordinate of wilt u meer weten over de mogelijke licentievormen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Autodesk Construction cloud: het BIM-platform in de cloud

Door het beste van Autodesk BIM 360 te combineren met het beste van Plangrid in één Construction Cloud-platform, blijven de workflows van beide bestaan en versterken elkaar. Samen met nieuwe workflows wordt de Autodesk Construction Cloud meer dan de optelling van de oorspronkelijke onderdelen. De Construction Cloud bestaat uit diverse BIM-software, allemaal gebouwd op één cloudgebaseerd platform en met één gemeenschappelijke data-omgeving. Dit platform stelt aannemers, gespecialiseerde vakmensen, ontwerpers en eigenaren in staat om betere bedrijfsresultaten te behalen.

Systeemeisen BIM Collaborate

Aangezien de producten van de Autodesk Construction Cloud web-gebaseerde producten zijn, zijn er geen specifieke hardwarevereisten. Een standalone videokaart is wel aangeraden wanneeer u de Viewer gebruikt. De RAM- en CPU-vereisten zijn afhankelijk van uw project.

Browsers
Chrome (aangeraden) : laatste versie
Firefox: laatste versie
Safari: laatste versie
Edge: laatste versie
Besturingssysteem
iOS: versie: 12.2+

Android: 6.0 (Marshmallow)+

Datacenters
Enkel datacenters uit de Verenigde Staten worden op dit moment nog ondersteund

Bron: Autodesk 


Bestel dit product

Media BIM Collaborate

Totaal €2.186,06 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld