Naar hoofdinhoud
autodesk-bim-collaborate-small-social-400

Autodesk

BIM Collaborate Pro

Vanaf €81,53 p/m

Met Autodesk BIM Collaborate Pro heeft u toegang tot de BIM 360 Design en Coordinate-functionaliteiten.

BIM Collaborate Pro, voorheen BIM 360 Design, biedt teams die samenwerken aan ontwerpen meer mogelijkheden voor samenwerking aan modelontwerpen in de cloud. Deze software bevat Revit Cloud Worksharing, samenwerking voor civil 3D en samenwerking voor Plant 3D.

Geef teamleden snellere toegang tot de meest recente modellen. Met BIM Collaborate Pro zorgt u voor real-time communicatie binnen teams voor beter geïnformeerde en snellere beslissingen.

Type licentie
p/m
Omvang
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om BIM Collaborate Pro toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving BIM Collaborate Pro

Koop Autodesk Collaborate Pro tegen de scherpste prijs

Wilt u Autodesk Collaborate Pro aan de laagste prijs kopen? Reken dan op Cadac Group. Als Autodesk Platinum Partner garanderen wij u niet alleen de scherpste prijs, maar ook de beste service.

Vindt u elders toch een lagere prijs? Stuur ons uw offerte en wij passen onze prijs aan. Benieuwd naar de Cadac-prijs? Vergeet niet in te loggen om uw persoonlijke korting te verzegelen.

Samen ontwerpen in de cloud dankzij Autodesk BIM Collaborate Pro

Autodesk BIM Collaborate Pro biedt allerhande geavanceerde tools voor design collaboration, cocreatie in de cloud en modelcoördinatie.  Autodesk BIM Collaborate Pro bevordert uw projectresultaten door uw efficiëntie en productiviteit te verbeteren, uw projectsnelheid te verhogen en dubbel werk te voorkomen. Maak samen met uw team van uw ontwerp een bouwbaar model. 

Design collaboration

Met design collaboration van Autodesk BIM Collaborate Pro creëert u bouwbare ontwerpen en werkt u efficiënter samen met alle projectbetrokkenen. U kunt ontwerppakketen delen, veranderingen analyseren, problemen toewijzen en de projectvooruitgang opvolgen. Ontwerpen kunnen eenvoudig nagekeken worden in een browser, zonder andere software te openen. Bovendien kunt u, door modellen met elkaar te combineren, direct de gevolgen van wijzigingen in uw ontwerp zien.

Cocreatie: Revit Cloud Worksharing

De real-time Revit cloud worksharing geeft teamleden van verschillende vakdomeinen altijd en overal toegang tot gecentraliseerde Revit-modellen in de cloud. Zo verliezen medewerkers geen tijd meer bij het uploaden, synchroniseren en doorsturen van grote bestanden. Bovendien zijn documenten snel terug te vinden en hoeven teamleden niet meer te wachten tot collega’s bestanden doorsturen. 

Cocreatie: Collaboration for Civil 3D

Werk altijd en overal met projectbetrokkenen uit diverse teams of bedrijven samen aan Civil 3D-bestanden, data shortcuts en xref-bestanden. 

Cocreatie: Collaboration for AutoCAD Plant 3D

Deel veilig AutoCAD Plant 3D-bestanden met projectbetrokkenen uit diverse teams en bedrijven. Sla projecten centraal op, bekijk wijzigingen in een webbrowser en blijf voldoen aan vereisten.

Modelcoördinatie

Door middel van geautomatiseerde clashdetectie brengt Autodesk BIM Collaborate Pro eventuele ontwerpconflicten in beeld.

Issue management

Ook bevat deze software een handige module voor efficiënt issue management. Problemen wijst u eenvoudig toe aan de bevoegde projectmedewerker(s) en volgt u vervolgens eenvoudig op. Indien gewenst, kunnen uw medewerkers de problemen rechtstreeks oplossen vanuit Revit of NavisWorks.

Projectinzichten

Met Autodesk BIM Collaborate Pro bent u altijd up-to-date. Het programma genereert een duidelijk overzicht van het gehele project. U bent snel op de hoogte van de laaste veranderingen in het ontwerp, u ziet de vooruitgang en ook van de data heeft u een duidelijk beeld.

Document management

Autodesk Docs zit inbegrepen bij in het Autodesk BIM Collaborate Pro softwarepakket. Zo verzamelt en beheert u alle projectdocumentatie in één centraal documentbeheersysteem. 

Autodesk Construction Cloud

Autodesk BIM Collaborate Pro behoort tot de Autodesk Construction Cloud en is de opvolger van BIM 360 Design van het BIM 360-platform. Dit programma kunt u ook gebruiken wanneer u nog gebruik maakt van BIM 360-producten.

Autodesk Collaborate Pro licentie op maat

Wilt u Autodesk Collaborate Pro kopen? Bij Cadac Group vindt u de licentie die het best bij u past. Kies zelf de looptijd van uw licenties en bepaal daarnaast de gewenste support: gratis Autodesk Support, Cadac Support en/of installatiehulp.

Heeft u nog vragen over de software of wilt u meer weten over de licentievormen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Systeemeisen BIM Collaborate Pro

Aangezien de producten van de Autodesk Construction Cloud web-gebaseerde producten zijn, zijn er geen specifieke hardwarevereisten. Een standalone videokaart is wel aangeraden wanneeer u de Viewer gebruikt. De RAM- en CPU-vereisten zijn afhankelijk van uw project.

Browsers
Chrome (aangeraden) : laatste versie
Firefox: laatste versie
Safari: laatste versie
Edge: laatste versie
Besturingssysteem
iOS: versie: 12.2+

Android: 6.0 (Marshmallow)+

Datacenters
Enkel datacenters uit de Verenigde Staten worden op dit moment nog ondersteund

Bron: Autodesk 


Bestel dit product

Media BIM Collaborate Pro

Totaal €2.943,15 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld