Naar hoofdinhoud
autodesk-bim-360-docs-icon

Autodesk

BIM 360 Docs - Single User

Vanaf €39,03 p/m

Autodesk BIM 360 Docs is software waarmee u uw documenten kunt bekijken, beheren en delen. De software is in het bijzonder geschikt voor de bouwindustrie. Voorkom inefficiënte communicatie en bespaar geld door kundig samen te werken. Beheer tekeningen, modellen en andere documenten op één centrale locatie en werk altijd samen in de laatste versies met BIM 360 Docs.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om BIM 360 Docs - Single User toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€14,17 per gebruiker, p/m
€0,-

Productbeschrijving BIM 360 Docs - Single User

Beheer u projectdocumentatie met BIM 360 Docs

documentmanagement-1-1280.jpg

Autodesk BIM 360 Docs is software om uw documenten te beheren en uitermate geschikt voor de bouwsector. Deze software helpt u uw project tot een goed einde te brengen van concept tot afronding. Met BIM 360 Docs communiceert u efficiënter met uw medewerkers en blijft u beter op schema. Werk met uw hele team samen van ontwerper tot uitvoerder via één centrale plaats.

Meer lezen

BIM 360 Docs voor uw bouwproject

Wij bieden ook BIM 360 Docs pakketten aan voor 1, 10, 25, 500, 100 of 1000 gebruiker(s).

Bekijk ons aanbod

Systeemeisen BIM 360 Docs - Single User

Besturingssysteem (64-bit)
Desktop
MS Windows: Alle Windows-omgevingversies (10, 7, etc) worden ondersteund door onderstaande browsers.
.Net Versions: Niet vereist
Mobiel
iOS: 12+
Android OS: 5.0 (Lollipop)+
Browsers
Chrome (laatste versie)
Firefox (laatste versie)
Safari (laatste versie)
Edge (laatste versie)
Internet Explorer (11)
Ondersteunde apparaten 
iPhone 5S+
iPad Air, Pro, Mini 2
Android: Enkel apparaten die WebGL ondersteunen. WebGL wordt ondersteund door de meeste Android apparaten met Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer besturingssysteem. Desalniettemin is het mogelijk dat technische problemen zich voordoen zoals gekende hardware problemen of een tekort aan functionaliteiten kan het werken van WebGL beïnvloeden. Deze problemen kunnen in vele gevallen voorkomen worden door te upgraden naar de nieuwste Android versie op uw apparaat. 
PC/Mac: De minimale hardware vereisten zijn niet nader bepaald doordat BIM een browser based service is. 

Bron: Autodesk

 


Bestel dit product

Media BIM 360 Docs - Single User

Totaal €1.409,72 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld