Naar hoofdinhoud
autodesk-bim-360-coordinate-icon

Autodesk

BIM 360 Coordinate - Single User

Vanaf €66,81 p/m

BIM 360 Coordinate van Autodesk is een cloud gebaseerd BIM-managementprogramma. Ondersteun en stroomlijn de samenwerking met uw projectteam. Dankzij dit programma stroomlijnt u BIM-workflows van ontwerp tot uitvoering. U heeft vrijwel overal en altijd toegang tot de meest recente modellen en data gedurende de volledige levenscyclus van uw project.

Los coördinatieproblemen op en versnel het beoordelingsproces van het bouwontwerp met tools voor Model Coordination, Document Management, Account Administration en Project Administration. Bovendien heeft u toegang tot Point Layout en Navisworks Manage.

BIM 360 Coordinate was voorheen verkrijgbaar onder de naam BIM 360 Glue.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om BIM 360 Coordinate - Single User toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€14,17 per seat, p/m
€0,-

Productbeschrijving BIM 360 Coordinate - Single User

Krijg grip op uw multidisciplinaire modellen

documentmanagement-1-1280.jpg

BIM 360 Coordinate is onderdeel van de Autodesk BIM 360 reeks. BIM 360 helpt u bij de ondersteuning van uw gehele bouwproces van ontwerp tot uitvoering tot onderhoud. BIM 360 Coordinate is gericht op het gezamenlijk coördineren van modellen. Kort samengevat: BIM 360 Coordinate begeleid u bij het efficiënt coördineren van multidisciplinaire modellen.

Meer lezen

BIM 360 Coordinate voor uw bouwproject

Wij bieden ook BIM 360 Coordinate pakketten aan voor 10, 25100, 500 of 1000 gebruiker(s).

Bekijk ons aanbod

Systeemeisen BIM 360 Coordinate - Single User

Besturingssysteem (64-bit)
Desktop
MS Windows: Alle Windows-omgevingversies (10, 7, etc) worden ondersteund door onderstaande browsers.
.Net Versions: Niet vereist
Mobiel
iOS: 12+
Android OS: 5.0 (Lollipop)+
Browsers
Chrome (laatste versie)
Firefox (laatste versie)
Safari (laatste versie)
Edge (laatste versie)
Internet Explorer (11)
Ondersteunde apparaten 
iPhone 5S+
iPad Air, Pro, Mini 2
Android: Enkel apparaten die WebGL ondersteunen. WebGL wordt ondersteund door de meeste Android apparaten met Android 5.0 (Lollipop) of nieuwer besturingssysteem. Desalniettemin is het mogelijk dat technische problemen zich voordoen zoals gekende hardware problemen of een tekort aan functionaliteiten kan het werken van WebGL beïnvloeden. Deze problemen kunnen in vele gevallen voorkomen worden door te upgraden naar de nieuwste Android versie op uw apparaat. 
PC/Mac: De minimale hardware vereisten zijn niet nader bepaald doordat BIM een browser based service is. 

Bron: Autodesk

 

Bestel dit product

Media BIM 360 Coordinate - Single User

Totaal €2.411,68 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Kies een locatie

Europa

Wereld