Naar hoofdinhoud
autodesk autocad icon

Autodesk

AutoCAD 2022

Vanaf €130,22 p/m

Autodesk AutoCAD 2022 is geavanceerde ontwerp- en engineeringsoftware voor het maken van 2D- en 3D-modellen. Profiteer van de branche specifieke toolsets zoals Mechanical, Architecture, Electrical, Map 3D, MEP, Plant 3D en Raster Design. Via de web app en mobile app van Autodesk AutoCAD 2022 kunt u altijd en overal bij uw ontwerpen.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om AutoCAD 2022 toe te voegen aan uw contract.

Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving AutoCAD 2022

Koop AutoCAD 2022 tegen de allerlaagste prijs

AutoCAD 2022 kopen tegen de laagste prijs doet u bij Cadac Group. Mocht u elders toch een betere prijs vinden, neem dan contact met ons op zodat wij u een beter bod kunnen doen. Ontdek alvast uw persoonlijke korting door in te loggen op Mijn Cadac.

autocad-2021-2-1280.png

AutoCAD 2022: innovatieve 2D- en 3D-CAD-software

Autodesk AutoCAD 2022 is innovatieve 2D- en 3D-CAD-software waarmee u gedetailleerde 2D-concepten maakt, 3D-modelleert en 3D-visualiseert. De intuïtieve gebruikersinterface, de feilloze samenwerking met andere Autodesk-programma’s en de uitgebreide mogelijkheden voor het delen van bestanden zorgen ervoor dat u het maximale uit uw project haalt.

AutoCAD 2022 biedt uitgebreide toolsets aan voor diverse sectoren. Met AutoCAD 2022 beschikt u over de toolsets Architecture, Mechanical, Electrical, Map 3D, MEP, Plant 3D en Raster Design. Zo beschikt iedere professional over branche specifieke tools om optimaal te ontwerpen en documenteren.

Een ander groot voordeel van AutoCAD 2022 is dat u door middel van de web en mobiele app overal toegang heeft tot uw ontwerpen. Zo raadpleegt, bewerkt en creëert u ontwerpen vanaf uw apparaat naar keuze. Bovendien heeft u altijd toegang tot up-to-date bestanden.

Wat is nieuw in AutoCAD 2022?

Ook dit jaar voegt Autodesk nieuwe tools toe aan AutoCAD 2022 met het oog op een optimale workflow, betere 2D- en 3D-ontwerpen en een positieve gebruikservaring. Deze nieuwe functionaliteiten helpen u uw productiviteit te verhogen en de kwaliteit van uw tekeningen te verhogen:

Traceren

Autodesk voegt een nieuwe traceertool toe aan AutoCAD 2022 die de samenwerking binnen uw team versterkt en uw beoordelingsproces stroomlijnt. Dit betekent dat u ontwerpen kunt nakijken en eenvoudig kunt voorzien van feedback zonder dat u bang moet zijn de huidige tekening aan te passen. De trace-tool werkt op dekstop, web en mobiel. 

Delen

Ook profiteert u nu van een verbeterde share tool. Aan de hand van een link verstuurt u kopies van uw ontwerp door naar collega's. U bepaalt zelf wie enkel de tekening kan inzien en wie eventueel de tekening kan aanpassen. Past een medewerker een tekening aan? Dan wordt uw tekening niet rechtstreeks gewijzigd, maar kan uw collega een kopie opslaan. De nieuwe deelfunctionaliteit stelt u bovendien in staat tijd efficiënter te werken door bestanden te delen via AutoCAD. 

Tellen

Het tellen van blokken en geometrie in AutoCAD werkt nu geautomatiseerd. Niet alleen bespaart u zo veel tijd, maar voorkomt u bovendien fouten. Het tellen kan per laag, schaal of mirror state. Zijn er overlappingen? Dan markeert AutoCAD deze. De tellingen kunt u eenvoudig updaten en exporteren in een dynamische tabel. 

Verbinding met Autodesk Docs

Dankzij de nieuwe tool 'Push to Autodesk' publiceert u uw CAD-tekenbladen rechtsreeks vanuit AutoCAD in Autodesk Docs als pdf. Dit betekent nog meer tijdswinst!

Zwevende vensters

De multi-window functie is vanaf nu beschikbaar. Dit houdt in dat u gelijktijdig aan verschillende bestanden in AutoCAD kunt werken zonder dat u AutoCAD meermaals moet opstarten.

Verbeterde installatie

Met de nieuwste versie van AutoCAD verliest u minder tijd aan het instellen van uw software. Ga al aan de slag terwijl AutoCAD 2022 nog geïnstalleerd wordt. 

Verbeterde grafische prestaties

Geniet van een vlottere prestatie, ook tijdens het plotten en realiseren van 3D-afbeeldingen.

autocad-2021-screen-1280.png

Vind de AutoCAD 2022 licentie die bij u past

Bij Cadac Group vindt u de AutoCAD 2022-licentie die aansluit bij uw behoeften. U bepaalt zelf het aantal gebruikers, de looptijd en support.

Indien gewenst kunt u installatiehulp toevoegen aan uw abonnement. U ontvangt gratis Autodesk Support bij uw licentie, maar u kunt ook kiezen voor Cadac Support waarbij onze experts u bijstaan met advies en u al uw softwarevragen kunt stellen. 

Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer weten over Autodesk AutoCAD 2022 of onze diensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Systeemeisen AutoCAD 2022

Besturingssysteem
64-bit OS that follows Autodesk's Product Support Lifecycle policy.
 Geheugen
Basis: 8 GB
Aanbevolen: 16 GB
Beeldschermresolutie
Standaard beeldschermen: 1920x1080 (met ware kleuren)
Hoge Resolutie & 4K beeldschermen: resoluties tot 3840x2160 px worden ondersteund bij Windows 10, 64 bit systemen (met een capabele videokaart)
Videokaart
Basis: 1 GB GPU met 29 GB/s Bandwidth en DirectX 11 compliant
Aanbevolen: 4 GB GPU met 106 GB/s Bandwidth en DirectX 11 compliant
Ruimte op de harde schijf
 7 GB 
.NET Framework
.NET Framework Version 4.8 of later
Processor
Basis: 2.5-2.9 GHz processor
Aanbevolen: 3+ GHz processor
Aanwijzer
 MS-Muis compliant
Netwerk
Deployment via Deployment Wizard.
De licentieserver en alle workstations die applicaties uitvoeren en afhankelijk zijn van netwerklicenties moeten werken volgens TCP/IP-protocol
Zowel Microsoft of Novel TCP/IP protocol worden aanvaard. Pirmaire login op workstations kunnen Netware of Windows zijn.
In toevoeging op de besturingssytememen voor de applicatie, de licensieserver werkt op Windows server 2016, Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2 Editions.
Beschikbare talen
English, Deutsch, Español, Français, Português, Italiano, Polski, Čeština, Magyar, 日本語, 한국어, Pусский, 简体中文, 繁體中文.

Bron: Autodesk

 


Bestel dit product

Media AutoCAD 2022

Werk sneller en beter aan uw 3D-ontwerpen

Totaal €4.703,07 Incl. Standaardkorting - Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld