Naar hoofdinhoud
autodesk-collection-AEC-small-social-400

Autodesk

Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection 2023

Vanaf €268,33 p/m

De Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection 2023 (AEC Collection) is een collectie met de belangrijkste BIM-tools voor het ontwerpen van civiele infrastructuur, gebouwen en constructiewerken. De AEC Collection 2023 bevat programma’s geschikt voor architecten, constructeurs, installateurs en civieltechnische engineers.

Dit all-in-one pakket bevat programma’s zoals AutoCAD, Revit en Navisworks Manage. Naast de beste BIM-software krijgt u ook toegang tot de krachtige online Autodesk Cloud Services voor opslag, rendering, samenwerken en modelleren in de cloud. Het is doorgaans voordeliger dit totaalpakket te kopen dan meerdere losse Autodesk-programma’s aan te schaffen.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection 2023 toe te voegen aan uw contract.

Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection 2023

AEC Collection 2023 kopen tegen de allerlaagste prijs bij Cadac

Als Autodesk Platinum Partner biedt Cadac Group de Architecture, Engineering & Construction Collection 2023 aan tegen de scherpste prijs en de beste service. Log in en ontdek uw persoonlijke korting. Mocht u elders een goedkopere aanbieding vinden, neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden u altijd een betere prijs.

AEC Collection 2023: Totaal BIM-pakket voor de bouw en civiele infrastructuur

algemeen-aec-cadac-1280.jpg

Stroomlijn uw BIM- en CAD-workflows van A tot Z dankzij de AEC Collection 2023. Dit all-in-one pakket zorgt ervoor dat u een overzicht heeft in elke bouwfase.

De Autodesk AEC Collection 2023 bundelt meer dan 20 Autodesk-programma’s. Deze programma’s zijn allemaal gericht op specifieke fases in uw ontwerp- en bouwproces. De AEC Collection 2023 vervult de behoeften van ieder multidisciplinair BIM-project. 

De Architecture, Engineering & Construction Collection 2023 biedt u enerzijds de kracht van CAD dankzij het programma AutoCAD. Met AutoCAD ontwerpt u hoogwaardige 2D- en 3D-modellen. AutoCAD is geavanceerde ontwerp- en engineeringsoftware, maar helpt u tevens ook om de gegevens van uw project overzichtelijk te documenteren.

Anderzijds geeft de u het beste van BIM-software. Revit helpt u om uw proces van concept tot constructie te optimaliseren. Autodesk Revit focust zich op ontwerp, visualisatie, samenwerking, interoperabiliteit en documentatie. 

Een ander programma binnen de AEC Collection 2023 is Navisworks Manage . Met Navisworks Manage coördineert, analyseert, visualiseert en simuleert u uw project. Deze software is onder professionals bekend als toonaangevende projectevaluatie software. 

Naast krachtige BIM-software, biedt de AEC Collection 2023 u opslagruimte in de cloud via de Autodesk Cloud Services. Beheer uw bestanden overal met u tablet, smartphone of desktop.

Nieuw in de AEC Collection: Autodesk Docs

U heeft toegang tot Autodesk Docs, een centrale documentmanagement-oplossing die fungeert als bron van alle projectpartners gedurende de gehele levenscyclus van een project. Als onderdeel van de Construction Cloud werkt Autodesk Docs naadloos samen met de andere Construction Cloud producten.

AEC Collection 2023 licentie op maat bij Cadac

Breng uw projecten tot een goed einde dankzij de AEC Collection 2023 van Autodesk. Stel uw licentie samen al naargelang uw behoeften.

Voor individuele gebruikers is een single user-licentie verkrijgbaar. Indien u de software graag op meerdere computers installeert, kiest u voor een multi user-licentie. Koop seats bij als u wilt dat meerdere mensen tegelijk gebruik kunnen maken van de software. 

Daarnaast kunt u ook zelf de looptijd en het type support bij uw abonnement bepalen. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de expertise van onze medewerkers. Indien gewenst, helpen wij u bij de installatie. Tevens kunt u ook kiezen voor Cadac Support. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier

Totaal €9.686,83 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld