Naar hoofdinhoud
autodesk-alias-concept-small-social-400

Autodesk

Alias Concept 2023

Vanaf €402,50 p/m

Alias Concept 2023 is een productontwerpsoftware voor schetsen, conceptmodellering, oppervlaktebewerking en visualisatie.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Alias Concept 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Alias Concept 2023

Koop Alias Concept 2023 bij Cadac Group 

Alias Concept 2023 tegen de laagste prijs en beste service? Kies voor Cadac! Ga voor een efficiënter productontwikkelingsproces met Alias Concept 2023. Als Autodesk Platinum Partner vindt u bij Cadac Group de scherpste prijs en de sterkste service.

Bij Cadac Group bent u verzekerd van de laagste prijs. Mocht u elders een beter aanbod vinden, neem dan contact met ons op of stuur ons uw offerte. Ontdek alvast uw persoonlijke korting door in te loggen op Mijn Cadac.

Alias Concept 2023: een efficiënter productontwikkelingsprocces

Alias Concept 2023 is een productontwerpsoftware voor schetsen, conceptmodellering, oppervlaktebewerking en visualisatie. U verbetert processen met een enkele ontwerppipeline in Alias. U werkt naadloos samen met verschillende workflows en personages.

Het is mogelijk om de productiviteit te verhogen, aangezien u niet meer continu hoeft te schakelen tussen geïsoleerde systemen. U gebruikt slechts één ontwerpbron van de schets tot de oppervlaktebewerking. Het is een optie om virtueel samen te werken in Alias met Creat VR voor Alias. U maakt snellere ontwerpbeslissingen met geautomatiseerde workflows.

Welke functies heeft Alias Concept 2023?

  • U kunt gemakkelijk sjablonen maken en hergebruiken in ontwerp- en oppervlakteteams, zodat u de oppervlaktetaal kunt delen.
  • Curve en Surface vervangen workflows met de History Visualizer-tool, waardoor u geometrie automatisch opnieuw kunt bouwen.
  • Itereer ontwerpen sneller met computationeel ontwerp in Alias-software.
  • Werk samen met vele teams en beheer projecten via één toolsuite zodat u sneller beslissingen kunt nemen.
  • Bied modelleerders die werken met Alias en andere tools de mogelijkheid om samen te werken met Aliasa Assemblies en Master Alias Assembly Concept.
  • Beoordeel ontwerpprojecten met Shotgun om creatieve teams gefocust te houden.

Een gepersonaliseerde Alias Concept 2023-licentie

Creëer uw product van A tot Z met Alias Concept 2023. Verspil geen tijd of budget en profiteer bij Cadac Group van de scherpste prijs.

Bij Cadac Group geloven we dat ieder project en ieder bedrijf anders is. Daarom stelt u uw abonnement zelf samen. Zo vindt u de software die het best bij u past. Ten eerste bepaalt u zelf de looptijd van uw abonnement.

Ten tweede kiest u zelf in welke mate u ondersteuning nodig acht. Autodesk Support zit standaard gratis in de licentie inbegrepen. Mocht u graag meer support willen, kies dan voor Cadac Support. Hierbij helpen onze experts u om het maximale uit uw software te halen.

Heeft u nog vragen over het product of onze licentievormen?

Neem dan contact met ons op

Totaal €14.530,25 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld