Naar hoofdinhoud
autodesk-advance-steel-small-social-400

Autodesk

Advance Steel 2023

Vanaf €189,58 p/m

Autodesk Advance Steel 2023 is staalconstructie- en fabricagesoftware dat bouwkundige engineers, tekenaars en fabrikanten helpt om informatierijke BIM-modellen te ontwikkelen en de productie ervan te vereenvoudigen. Met Advance Steel vereenvoudigt u het structurele modelleringsproces. Dankzij de uitgebreide bibliotheek en allerhande tools ontwikkelt u structurele elementen zoals spanten, verbanden, gordingen en portaalconstructies.

Ook andere staalconstructies zoals trappen, leuningen en kooiladders ontwerpt u sneller en beter. Bovendien beschikt u met Advance Steel over handige sjablonen en wisselt u eenvoudig informatie uit met Revit, Navisworks en Structural Analysis Professional.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Advance Steel 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Advance Steel 2023

Koop Autodesk Advance Steel 2023 staalconstructiesoftware tegen de beste prijs

Wilt u Autodesk Advance Steel 2023 kopen? Als Autodesk Platinum Partner biedt Cadac Group de laagste prijs en de beste service. Log in en ontdek uw persoonlijke voordeel via Mijn Cadac.

Vindt u elders Autodesk Advance Steel tegen een betere prijs? Stuur ons uw offerte en wij doen u gegarandeerd een beter bod!

Advance Steel verkort de tijd van ontwerp en productie

advance-steel-1280 (1).jpg

Als bouwkundig engineer, tekenaar of fabrikant kunt u uw ontwerpproces drastisch verbeteren door Autodesk Advance Steel 2023 toe te voegen aan uw werkprocessen. Advance Steel is geavanceerde staalconstructie- en fabricagesoftware die u in staat stelt eenvoudig deel te nemen aan het BIM-proces.

Verhoog de kwaliteit van uw staalbouwconstructies

Met Advance Steel vereenvoudigt u het proces van constructiemodellen. Zo profiteert u van een uitgebreide bibliotheek van objecten en geavanceerde functionaliteiten zodat ontwerpers sneller en correcter constructies kunnen ontwerpen. Daarnaast beschikt u ook over wizard tools waarmee u eenvoudig verbanden, gordingen, spanten en portaalconstructies kunt creëren.

Profiteer ook van de voordelen van parametrisch ontwerpen. Met Advance Steel beschikt u over diverse parametrische staalverbindingen zowel eenvoudige als complexe verbindingen kunt u terugvinden in de bibliotheek. Veranderen de afmetingen van een onderdeel? Dan past Advance Steel de corresponderende verbindingen automatisch aan.

Informatierijke staalbouwmodellen

Bovendien beschikt Advance Steel over geavanceerde tools voor het ontwerpen van verschillende staalbouwmodellen zoals trappen, trapleuningen en kooiladders. Met behulp van selectieve wizards en parameters ontwikkelt u informatierijke staalbouwmodellen.

Up-to-date documentatie voor een betere productie

Maak daarnaast gebruik van handige sjablonen die u helpen uw productietekeningen en dus ook uw staaldetailleringsproces te optimaliseren. Met de productietekeningensjablonen kunt u steeds onderdeel- en assemblagetekeningen maken en aanpassen naargelang uw wensen. Ook overzichtstekeningen voor tijdens de assemblage van uw model zijn eenvoudig te verkrijgen in diverse weergaven.

Dankzij de gebruiksklare sjablonen genereert u eenvoudig uw Bill of Material (BOM). Aangezien u met Advance Steel een informatierijk model heeft ontwikkeld, zal uw BOM nauwkeurig in orde zijn.

Autodesk Advance Steel 2023 creëert automatisch een CNC-code die u kunt inzetten op diverse machines. Op deze manier is het mogelijk om de productie rechtstreeks op te starten vanuit het 3D-model.

Gegevensuitwisseling met Revit, Robot Structural Analysis Professional en Navisworks

Dankzij de Advance Steel Revit Plug-in kunt u het Revit-model inladen in Advance Steel en het BIM-model verder aanvullen met uw staalbouwconstructies of staalbouwmodellen. Ook Autodesk Robot Structural Analysis Professional kan eenvoudig verbonden worden aan de hand van een plug-in met Advance Steel.

Ook met Autodesk Navisworks wisselt Advance Steel eenvoudig gegevens uit. Zo kunt u uw constructie simuleren en weet u zeker dat uw werk niet botst met het werk van andere belanghebbenden.

Kies uw Autodesk Advance Steel 2023 licentie

Behaal de beste resultaten met Advance Steel 2023. Koop uw Autodesk Advance Steel 2023 licentie bij Cadac Group en kies de licentie die het best bij uw organisatie past.

Bepaal zelf de looptijd van uw Advance Steel licentie en bepaal zelf of u aanvullende ondersteuning wilt bij Advance Steel licentie. Wij bieden gratis Autodesk Support. Wenst u meer ondersteuning? Kies dan voor Cadac Support. Hierbij staan onze consultants altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op

Systeemeisen Advance Steel 2023

Besturingssysteem

64-bit OS dat voldoet aan Autodesk's Product Support Lifecycle policy.

 Geheugen
Basis: 8 GB
Aanbevolen: 16 GB
Beeldschermresolutie
Basis: 1920x1080 (1080p)
Aanbevolen: 3840 x 2160 (4K)
Ruimte op de harde schijf
 9 GB 
1 GB extra vrije ruimte is aanbevallen voor disk caching
.NET Framework
.NET Framework Version 4.8
Processor
Basis: 2.5-2.9 GHz processor
Aanbevolen: 3+ GHz processor
Aanwijzer
 MS-Muis compliant
Bijkomende vereisten
De licentieregistratie vereist internetverbinding
Bijkomende vereisten voor grote datasets, Point Clouds en 3D-modellering
6 GB vrije harde schijf ruimte beschikbaar, installatievereisten niet inbegrepen
1 GB GPU met 29 GB/S bandbreedte en DirectX 11 compliant
Aanbevolen: 4 GB GPU met 106 GB/S Bandbreedte en DirectX 11 compliant 

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €6.843,96 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld