Naar hoofdinhoud
autodesk-3ds-max-small-social-400

Autodesk

3ds Max 2023

Vanaf €146,81 p/m

Met 3ds Max 2023 van Autodesk beschikt u over zeer krachtige toolsets om te animeren, modelleren en renderen. Visualiseer uw Revit- of Inventor-ontwerp nu nog beter door het creëren van professionele en indrukwekkende 3D-animaties. Autodesk 3ds Max 2023 is de perfecte software om uw animaties leven in te blazen.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om 3ds Max 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving 3ds Max 2023

Autodesk 3ds Max 2023: beste prijs en beste service

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een 3ds Max 2023 licentie? Dan bent u bij Cadac Group aan het juiste adres. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij u de scherpste prijs en de beste service. Vindt u elders een lagere prijs? Stuur uw offerte naar ons en wij bieden een betere prijs.

U kunt Autodesk 3ds Max 2023 kopen tegen de allerlaagste prijs bij Cadac Group. Zo besteedt u het minimale aan licentiekosten. Bent u benieuwd naar uw persoonlijke korting? Log u dan in op Mijn Cadac of maak gratis een account aan.

Nog krachtigere ontwerpen met 3ds Max

3ds-max-1280.jpg

Autodesk 3ds Max 2023 is geavanceerde software voor 3D-modelleren, animeren en renderen. De software is enerzijds uitermate geschikt voor professionals in de game- en filmindustrie, maar beschikt anderzijds ook over veel functionaliteiten die bouwkundige en werktuigbouwkundige ontwerpen aanzienlijk verbeteren.

3ds Max 2023 kan uw bedrijf of project op drie vlakken vooruithelpen. Ten eerste kunt u met Autodesk 3ds Max 2023 uw ontwerpen animeren. Enkele tools hiervoor zijn 3ds Max Fluid. Hiermee creëert u een realistisch gedrag van vloeistoffen. Daarnaast kunt u eenvoudig simulatiegegevens importeren en vervolgens animeren. Bovendien kunt u realistische effecten creëren zoals water, vuur, nevel en sneeuw. Andere animatietools zijn bewegingspaden, algemene animatietools en rigging-tools.

De tweede belangrijke functie van 3ds Max is dat het u in staat stelt tot 3D-rendering. Zo beschikt u over tools voor een optimale VR-visualisatie. Dankzij de fysieke cameratool, kunt u camera-instellingen nabootsen. Maak nauwkeurige beelden van architectonische scènes met de Autodesk Raytracer Renderer en profiteer van de vernieuwde ActiveShade-rendering.

Tenslotte biedt 3ds Max 2023 een tal van tools aan voor 3D-modellering. Gebruik de spline-tools of creëer houttexturen op basis van Fusion 360. Doe aan mesh- en oppervlaktemodellering. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van tools die u kunt gebruiken om uw modellering te optimaliseren.

Naast de vele functionele tools die 3ds Max 2023 u biedt, is het tevens makkelijk in gebruik. Door zijn asset-bibliotheek, zijn slimme verpakking van assets, zijn moderne gebruikersinterfaces en werkomgevingen en zijn verbeterde integratie voor pipeline-tools is 3ds Max een softwarepakket waarmee u graag werkt.

Neem contact op

Systeemeisen 3ds Max 2023

Besturingssysteem
Ga naar Product Support Lifecycle voor meer informatie
Browser
Autodesk raadt de nieuwste versie van de volgende browsers aan, voor toegang tot de online aanvullende inhoud: 
Microsoft Edge
Google Chrome 
Microsoft Internet Explorer 
Mozilla Firefox
 CPU Type
64-bit Intel of AMD multi-core processor me SSE4.2 instructieset
 RAM
 4 GB (8 GB wordt aanbevolen)
 Grafische hardware
Raadpleeg de ‘ 3ds Max Certified Hardware ’ voor een gedetailleerde lijst met aanbevolen systemen en grafische kaarten.

 Ruimte op de harde schijf

 9 GB (installatie)
 Aanwijzer
Muis met drie knoppen

Bron: Autodesk


Bestel dit product

Totaal €5.299,68 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld