Naar hoofdinhoud
2018-ico-autodesk-3ds-max

Autodesk

3ds Max 2021

Vanaf €132,36 p/m

Met 3ds Max 2021 van Autodesk beschikt u over zeer krachtige toolsets om te animeren, modelleren en renderen. Visualiseer uw Revit- of Inventor-ontwerp nu nog beter door het creëren van professionele en indrukwekkende 3D-animaties. Autodesk 3ds Max 2021 is de perfecte software om uw animaties leven in te blazen.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
p/m
p/m

Log in om 3ds Max 2021 toe te voegen aan uw contract

Supportvorm
€28,- per seat, p/m
€0,-
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving 3ds Max 2021

Autodesk 3ds Max 2021: beste prijs en beste service

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een 3ds Max 2021 licentie? Dan bent u bij Cadac Store aan het juiste adres. Als Autodesk Platinum Partner bieden wij u de scherpste prijs en de beste service.

U kunt Autodesk 3ds Max 2021 kopen tegen de allerlaagste prijs in onze store. Zo besteedt u het minimale aan licentiekosten. Bent u benieuwd naar uw persoonlijke korting? Log u dan in op Mijn Cadac Store of maak gratis een account aan

Nog krachtigere ontwerpen met 3ds Max

3ds-max-1280.jpg

Autodesk 3ds Max 2021 is geavanceerde software voor 3D-modelleren, animeren en renderen. De software is enerzijds uitermate geschikt voor professionals in de game- en filmindustrie, maar beschikt anderzijds ook over veel functionaliteiten die bouwkundige en werktuigbouwkundige ontwerpen aanzienlijk verbeteren.

3ds Max 2021 kan uw bedrijf of project op drie vlakken vooruithelpen. Ten eerste kunt u met Autodesk 3ds Max 2021 uw ontwerpen animeren. Enkele tools hiervoor zijn 3ds Max Fluid. Hiermee creëert u een realistisch gedrag van vloeistoffen. Daarnaast kunt u eenvoudig simulatiegegevens importeren en vervolgens animeren. Bovendien kunt u realistische effecten creëren zoals water, vuur, nevel en sneeuw. Andere animatietools zijn bewegingspaden, algemene animatietools en rigging-tools.

De tweede belangrijke functie van 3ds Max is dat het u in staat stelt tot 3D-rendering. Zo beschikt u over tools voor een optimale VR-visualisatie. Dankzij de fysieke cameratool, kunt u camera-instellingen nabootsen. Maak nauwkeurige beelden van architectonische scènes met de Autodesk Raytracer Renderer en profiteer van de vernieuwde ActiveShade-rendering.

Tenslotte biedt 3ds Max 2021 een tal van tools aan voor 3D-modellering. Gebruik de spline-tools of creëer houttexturen op basis van Fusion 360. Doe aan mesh- en oppervlaktemodellering. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van tools die u kunt gebruiken om uw modellering te optimaliseren.

Naast de vele functionele tools die 3ds Max 2021 u biedt, is het tevens makkelijk in gebruik. Door zijn asset-bibliotheek, zijn slimme verpakking van assets, zijn moderne gebruikersinterfaces en werkomgevingen en zijn verbeterde integratie voor pipeline-tools is 3ds Max een softwarepakket waarmee u graag werkt.

Een 3ds Max 2021 licentie die aansluit bij uw behoeften

Creëer spectaculaire ontwerpen met 3ds Max 2021. Koop uw licentie tegen een voordelig tarief bij Cadac Store. Kies tussen onze licentiemogelijkheden al naargelang uw behoeften.

Ten eerste kunt u kiezen voor een single user- of multi user- abonnement. Afhankelijk van het aantal gebruikers bestelt u het type abonnement. Is een apparaat met 3ds Max 2021 software voldoende? Dan volstaat een single user-abonnement. Wilt u het programma op meerdere computers installeren? Kies dan voor het multi user-abonnement. Het aantal seats dat u kiest, is afhankelijk van hoeveel mensen gelijktijdig gebruik maken van de software. Vervolgens bepaalt u voor welke tijd u gebruik wilt maken van 3ds Max. 

Tot slot zijn er verschillende supportmogelijkheden voor de Autodesk 3ds Max 2021 software. Autodesk Support zit standaard gratis inbegrepen in onze licenties. Vindt u dit onvoldoende ondersteuning? Kies dan voor Cadac Advanced Support. Onze experts helpen u het maximale uit uw software te halen. Ze staan voor u klaar met antwoorden en advies. Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw software? Kies dan voor installatiehulp en onze medewerkers zorgen ervoor dat de software gebruiksklaar is voor u.

 

Systeemeisen 3ds Max 2021

Besturingssysteem

Microsoft Windows 10 (Professional) 

Microsoft Windows 8
Microsoft Windows 8.1 
Microsoft Windows 7 (SP1)   
Browser
Autodesk raadt de nieuwste versie van de volgende browsers aan, voor toegang tot de online aanvullende inhoud: 
Microsoft Edge
Google Chrome 
Microsoft Internet Explorer 
Mozilla Firefox
 CPU Type
64-bit Intel of AMD multi-core processor me SSE4.2 instructieset
 Geheugen
 4 GB (8 GB wordt aanbevolen)
 Ruimte op de harde schijf
6 GB
 Videokaart
Raadpleeg de ‘ 3ds Max Certified Hardware ’ voor een gedetailleerde lijst met aanbevolen systemen en grafische kaarten.
Hoge Resolutie en 4K beeldschermen: Windows beeldschermadapter 3840x2160 px en de door de fabrikant aanbevolen toepassingen met hoge resolutie en ware kleuren en DirectX 9 ¹ (DirectX 11 wordt aanbevolen). ¹ DirectX 9 aanbevolen door ondersteunde OS

 Ruimte op de harde schijf

 6 GB (installatie)
 Aanwijzer
Muis met drie knoppen

Bron: Autodesk

Bestel dit product

Media 3ds Max 2021

Ontdek de nieuwste mogelijkheden van Vault 2021

Totaal €4.778,24 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Kies een locatie

Europa

Wereld