Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

Deze actie is verlopen

Helemaal BIM fit met de voordelige BIM-kit

De BIM-kit bevat de ideale tools om de basisprincipes van BIM te leren en in de praktijk te brengen. Bij aanschaf van de BIM-kit ontvangt u korting op een Autodesk Architecture Engineering Construction Collection en volgt u een BIM-training bij Cadac.

Vul het contactformulier in onder 'Service & Contact' voor meer informatie en het plaatsen van uw bestelling.

aec-collection-2018-shop

Software: AEC Collection

Bij aanschaf van de BIM-kit ontvangt u tijdelijk maar liefst 15% extra korting op een nieuw single-user abonnement van de Architecture Engineering Construction Collection en 10% extra korting op een nieuw multi-user abonnement. Om te profiteren van deze actie, bestelt u deze collectie in combinatie met 2 dagen BIM training. 

De Autodesk AEC Collection 2018 is een collectie met de belangrijkste BIM-tools voor het ontwerpen van civiele infrastructuur, gebouwen en constructiewerken. De beste BIM en CAD software, voordelig gebundeld. NIEUW: nu met Advance Steel, Fabrication CADmep, Robot Structural Analysis Professional, Dynamo Studio, Revit Live en Structural Bridge Design.

Populaire producten in deze collectie: Revit 2018, AutoCAD 2018, Navisworks Manage 2018, ReCap PRO,  3ds Max 2018, AutoCAD Architecture 2018,   AutoCAD Electrical 2018, AutoCAD Map 3D 2018, AutoCAD Plant 3D 2018, AutoCAD MEP 2018, AutoCAD Raster Design 2018 en Revit Live 2018. 

Offerte aanvragen

Training: Volg 2 dagen BIM-training

Ontvang korting op de Architecture Engineering Construction Collection en volg tenminste 2 dagen BIM-training als onderdeel van de BIM-kit. Kies bijvoorbeeld onderstaande trainingen of een andere BIM-gerelateerde training in overleg.


BIM Awareness

Duur: 1 dag, Prijs: € 395,- per dag, diverse locaties      

Tijdens de BIM Awareness training maakt u kennis met de mogelijkheden van BIM. Hierbij wordt ingegaan op de huidige situatie en toekomstige BIM situatie. Verder wordt er ingegaan op de toegevoegde waarde van BIM en waar aan gedacht moet worden als er gestart wordt met een BIM-project.

Meer info


BIM Opleiding: Managing the Process
Duur: 1 dag, Prijs: € 395,- per dag, diverse locaties

Tijdens de BIM Opleiding Managing the Process leren wij projectleiders hoe zij om moeten gaan met BIM. De meeste projectleiders zullen nooit zelf aan modelleren toekomen, maar zijn wel de personen binnen projecten die de samenwerking tussen de verschillende teamleden binnen en buiten de eigen organisatie in de gaten houden.

Meer info


BIM Beleving

Duur: 1 dag, Prijs: € 395,- per dag, diverse locaties        

De training BIM Beleving is bedoeld om ervaring met BIM-software op te doen en BIM daadwerkelijk te beleven. U leert tijdens deze BIM-opleiding hoe u de verschillende stappen in een BIM-proces herkent.

Meer info


BIM Managers
Duur: 1 dag, Prijs: € 395,- per dag, diverse locaties        

In deze BIM Managers training leert u de basisprincipes van BIM, het belang van BIM voor de toekomst en krijgt u inzicht in alle aspecten van de taakomschrijving van een BIM Manager.

Meer info


Revit Bouwkundig Basis
Duur: 3 dagen, Prijs: € 300,- per dag, diverse locaties        

In deze Revit Basistraining leert u navigeren in Revit en in een model. Aan het einde van de training bent u in staat om zelfstandig een eenvoudig gebouw te ontwerpen, te documenteren en te delen. Tijdens de training wordt inzicht verkregen in de werking van een BIM model. 
 

Meer info

Meer weten of bestellen?
Neem dan contact met ons op!

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig tot en met 20 juli 2018.
  • De software en BIM-training koopt u als bundel om gebruik te kunnen maken van de promotieprijs.
  • U volgt BIM-trainingen met een totale duur van minstens 2 volledige dagen.
  • De training moet binnen de 30 dagen volgend op de aankoop van de BIM-kit gevolgd worden.
  • Bij deze actie ontvangt u 15% extra korting op een nieuw single-user abonnement of 10% extra korting op een nieuw multi-user abonnement.
  • Deze actie is van toepassing op abonnementen met een looptijd van 1 of 3 jaar.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe abonnementen. Abonnementen zijn nieuw als er niet eenzelfde abonnement binnen 90 dagen afloopt of minder dan 30 dagen is verlopen.
  • Om een offerte aan te vragen, vult u het contactformulier in onder 'Service & Contact'.
  • Niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties.

Kies een locatie

Europa

Wereld