Naar hoofdinhoud

5 redenen om nu aan de slag te gaan met AutoCAD LT

Nú is het moment om aan de slag te gaan met AutoCAD LT 2018 van Autodesk. Profiteer tot 29 januari van meer dan 30% korting op uw aankoop! Bekijk 5 redenen om uw ontwerpsoftware nu uit te breiden met een extra voordelig AutoCAD LT abonnement.

autodesk-autocad-lt-2018-ico AutoCAD

Ontvang nu meer dan 30% korting

Bestel nu
icon-snel-aan-de-slag-c

1. AutoCAD LT is een must-have om te ontwerpen en documenteren

AutoCAD LT 2018 van Autodesk is een betrouwbare en krachtige 2D-tekentool om professionele concepten te maken in 2D. Deze prijsbewuste LT-versie van AutoCAD heeft veel mogelijkheden voor de standaard AutoCAD-gebruiker.

Meer info

Icon_red_persons

2. AutoCAD LT is voor iedereen

AutoCAD is de voordeligste oplossing voor het tekenen van 2D concepten, layouts, schema’s, viewen en annoteren in het vertrouwde DWG-formaat. Dankzij de bijgeleverde app voor uw smartphone of tablet kunt u 2D-tekeningen onderweg of op locatie bewerken en meten. AutoCAD sluit naadloos aan op de volledige AutoCAD productfamilie en op Inventor of Revit voor 3D ontwerpen. Bent u niet gestandaardiseerd op het Autodesk platform, maar wilt u wel de aansluiting op de DWG-standaard? Dan is AutoCAD LT de meest laagdrempelige en voordelige oplossing.

Bestel nu

Cadac store_icons-11

3. U krijgt GRATIS 50 AutoCAD tips van Lynn Allen

Lynn Allen is AutoCAD-expert van het eerste uur. Op basis van feedback van AutoCAD gebruikers wereldwijd, heeft ze de beste AutoCAD en AutoCAD LT Tips & Tricks gebundeld in een handig eBook. Download het eBook en doe uw voordeel met deze gratis tips!

Download gratis

icon-training-c

4. De AutoCAD trainingsdata van 2018 zijn bekend

In de AutoCAD Basiscursus [niveau 1] leert u de basis van het omgaan met AutoCAD en AutoCAD LT. Heeft u al enige ervaring met AutoCAD, kies dan voor de AutoCAD Vervolgcursus [niveau 2]. Hier leert u verdere tekentechnieken en leren bijvoorbeeld niet alleen om layers, blocks en templates te gebruiken, maar ook om ze aan te maken. In de AutoCAD Gevorderde cursus [niveau 3] leert u gevorderde technieken in AutoCAD.

Er zijn diverse trainingsdata in 2018 op verschillende locaties in Nederland en België. Vind snel een training bij u in de buurt en verhoog uw AutoCAD-vaardigheden!

AutoCAD Basis (niveau 1)

Of ga naar: AutoCAD Vervolgcursus [niveau 2] AutoCAD Gevorderde cursus [niveau 3]

Cadac store_icons-2

5. Bij Cadac krijgt u nu meer dan 30% korting op AutoCAD LT

Tijdelijk ontvangt u meer dan 30% korting op de aanschaf van AutoCAD LT 2018 bij Cadac Store. Deze actie is geldig voor nieuwe abonnementen met een looptijd van 1, 2 of 3 jaar. U kunt gebruik maken van deze kortingsactie tot en met 29 januari 2018, dus wees er snel bij!

Bestel snel

Ontvang nu meer dan 30% korting op AutoCAD LT
Geldig tot en met 29 januari, dus wees er snel bij!

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig van tot en met 29 januari 2018.
  • Bij deze actie ontvangt u meer dan 30% korting op een nieuw abonnement op AutoCAD LT 2018 en AutoCAD LT 2018 for Mac.
  • Deze actie is van toepassing op abonnementen met een looptijd van 1, 2 of 3 jaar.
  • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe abonnementen. Abonnementen zijn nieuw als er niet eenzelfde abonnement binnen 90 dagen afloopt of minder dan 30 dagen is verlopen.
  • Niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties.

Kies een locatie

Europa

Wereld