De aanpak van Cadac Group

Processen, software en teams worden één

Neem contact op

Drie pijlers als basis voor optimalisatie van uw digitale ontwerpproces

Profiteer van best practices
Al onze opgebouwde ervaring is verwerkt in onze oplossingen. Vanuit verschillende perspectieven hebben wij een best practise als leidraad ontwikkeld die uw digitale ontwerpproces optimaliseert.

Speciaal voor uw belangrijkste processen
Uw belangrijkste processen en taken zijn leidend voor onze oplossingen. Omdat wij werken op basis van best practices, ontwikkeld sámen met onze klanten, zijn onze oplossingen betaalbaar en bewezen effectief én implementeren we ze sneller.

Altijd up-to-date met de beste standaardoplossingen
Vooraf bekijken we hoe uw proces matcht met onze producten. Het grote voordeel van oplossingen zonder maatwerk is dat onderhoud, optimalisaties en upgrades van de software sneller en efficiënter gaan.

Lees meer

Elk traject kent een vaste aanpak waarmee uw kennis snel toeneemt en u echt alles uit de oplossing haalt.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding Paul Smeets
consultancy.jpg

Zo gaan wij te werk

We kennen een vaste algemene aanpak, die we per fase helemaal toesnijden op uw industrie. De processen in de maritieme sector lopen nou eenmaal anders dan bij de ontwikkeling van een nieuw gebouw of de ontwikkeling van een machine. Alle oplossingen kennen dus een eigen traject, ingedeeld in vijf stappen.

Vijf stappen

Kennis maken en kennis delen

Kennis maken en kennis delen

Hoe kunnen we u het beste helpen? Om die vraag te beantwoorden, delen we graag onze kennis voor we gaan samenwerken. Kijk mee met onze webinars, kom eens langs bij een van onze events of vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dan weten we meteen hoe waardevol de samenwerking kan worden.

Startup-fase

Startup-fase

Bij elke samenwerking willen we uw verwachtingen zo goed mogelijk managen. Door speciale sessies zien we nog beter of onze oplossingen echt matchen met uw vraag. Zo organiseren we vaak speciaal voor u een awareness-sessie of eventueel een live experience.

Initiatiefase

Initiatiefase

Na een gezamenlijk voortraject, werken we het op maat gesneden projectvoorstel concreet uit. Wat krijgt voorrang? Kunnen we agile werken? Op welke momenten leveren we wat op? Al die vragen worden beantwoord.

Implementatiefase

Implementatiefase

Uw processen zijn complex en omvangrijk. Dan is het fijn te weten dat we elk jaar heel veel implementaties met succes afronden. Of dat nou volgens de waterval methodiek of agile is, we werken altijd intensief met u samen.

Onderhouds- en supportfase

Onderhouds- en supportfase

Na oplevering begint u aan een nieuwe fase van uw designproces. Onze ervaring leert dat u door heldere afspraken over onderhoud en support uw nieuwe oplossingen veel beter benut. We bieden hiervoor diverse samenwerkingsmogelijkheden. Veel klanten sluiten zich ook aan bij specifieke gebruikersgroepen.

Aanpak in cijfers

273 soorten trainingen en 124 events per jaar

273 soorten trainingen en 124 events per jaar

136 consultants en 45 developers in dienst

136 consultants en 45 developers in dienst

39 oplossingen  in eigen beheer ontwikkeld

39 oplossingen in eigen beheer ontwikkeld

2.316 implementaties van Autodesk software

2.316 implementaties van Autodesk software

37.123 lopende contracten  voor onderhoud & support

37.123 lopende contracten voor onderhoud & support

98% tevreden klanten

98% tevreden klanten

Werkt onze aanpak ook voor u?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?