Naar hoofdinhoud
cadac-ico-dienstenpas

PDM Consultancy

Door product data management succesvol te implementeren in uw bedrijfsprocessen, ondervindt u heel wat voordelen. Engineers hebben bijvoorbeeld meer ruimte voor innovatie, de faalkosten dalen en u verliest minder tijd. Aangezien PDM een complex proces is, is het noodzakelijk dat alle stakeholders binnen uw bedrijfsproces beschikken over de juiste kennis en middelen.

Met de inzet van een PDM-consultant haalt u het maximale uit uw engineeringscapaciteit
Product Data Management (PDM) is dé oplossing voor de snelle toename van de hoeveelheid informatie binnen de organisatie, lange zoektijden, revisiebeheer en beheer van cruciale ontwerpinformatie. PDM is een verzameling van een aantal (beheer)processen die in de maakindustrie nauw verbonden is aan het hele primaire proces.

  • Voorkom fouten
  • Bespaar tijd
  • Minimaliseer faalkosten

De voordelen van PDM strekken zich uit over het gehele productieproces van sales, (pre)sales engineering, order, detail- of order engineering, werkvoorbereiding tot en met after-sales service. Door een juiste beheersing van de productdata worden veel fouten, tijdverspilling en faalkosten voorkomen. Daarmee komt meer tijd beschikbaar voor innovatie bij engineering, worden de productiekosten lager, kan werkvoorbereiding beter zijn werk doen en heeft service de juiste informatie over reserveonderdelen.

Velen geloven dat PDM enkel nuttig is voor grote bedrijven. Dit is niet correct. MKB-ondernemingen worstelen vaak met dezelfde uitdagingen op het gebied van PDM. Anderen zijn ervan overtuigd dat PDM alleen het werkproces van engineers verbetert. In tegendeel, PDM raakt alle disciplines binnen een project. Benieuwd wat een PDM-consultant van Cadac voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PDM Consultancy

Ontdek de voordelen van een succesvolle PDM-implementatie.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over PDM Consultancy?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde en/of aangekochte tegoed in uw Cadac Wallet kunt u gebruiken voor toekomstige bestellingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren.

Kies een locatie

Europa

Wereld