Naar hoofdinhoud
cadac-ico-dienstenpas

PDM Consultancy

Door product data management succesvol te implementeren in uw bedrijfsprocessen, ondervindt u heel wat voordelen. Engineers hebben bijvoorbeeld meer ruimte voor innovatie, de faalkosten dalen en u verliest minder tijd. Aangezien PDM een complex proces is, is het noodzakelijk dat alle stakeholders binnen uw bedrijfsproces beschikken over de juiste kennis en middelen.

Met de inzet van een PDM-consultant haalt u het maximale uit uw engineeringscapaciteit
Product Data Management (PDM) is dé oplossing voor de snelle toename van de hoeveelheid informatie binnen de organisatie, lange zoektijden, revisiebeheer en beheer van cruciale ontwerpinformatie. PDM is een verzameling van een aantal (beheer)processen die in de maakindustrie nauw verbonden is aan het hele primaire proces.

  • Voorkom fouten
  • Bespaar tijd
  • Minimaliseer faalkosten

De voordelen van PDM strekken zich uit over het gehele productieproces van sales, (pre)sales engineering, order, detail- of order engineering, werkvoorbereiding tot en met after-sales service. Door een juiste beheersing van de productdata worden veel fouten, tijdverspilling en faalkosten voorkomen. Daarmee komt meer tijd beschikbaar voor innovatie bij engineering, worden de productiekosten lager, kan werkvoorbereiding beter zijn werk doen en heeft service de juiste informatie over reserveonderdelen.

Velen geloven dat PDM enkel nuttig is voor grote bedrijven. Dit is niet correct. MKB-ondernemingen worstelen vaak met dezelfde uitdagingen op het gebied van PDM. Anderen zijn ervan overtuigd dat PDM alleen het werkproces van engineers verbetert. In tegendeel, PDM raakt alle disciplines binnen een project. Benieuwd wat een PDM-consultant van Cadac voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PDM Consultancy

Ontdek de voordelen van een succesvolle PDM-implementatie.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over PDM Consultancy?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld