Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedplan-suite

NedOmgeving

NedOmgeving is gericht op het efficiënt opstellen en onderhouden van beleid en regelgeving voor de fysieke leefomgeving. Alle wettelijke verplichtingen t.a.v. “het plannendeel van de Omgevingswet” zullen daarmee dan ook ondersteund worden. NedOmgeving is een native SaaS applicatie waarin u makkelijk samen kan werken.

NedOmgeving is een volledige SaaS applicatie voor het creëren en beheren van de Omgevingsvisie, het Omgevingsprogramma, en het Omgevingsplan. NedOmgeving maakt het mogelijk om alle handelingen die nodig zijn voor het maken van het Omgevingsplan met één applicatie uit te voeren.

Dit betekent dat er functionaliteiten zijn voor:
• het opstellen van de juridische teksten 
• het tekenen van de geometrie voor het omgevinsgplan
• het koppelen en annoteren

Op dit moment is Cadac druk bezig met het vernieuwen van de plansoftware NedOmgeving. Waarom? De digitalisering bij de overheid is in volle gang. Er wordt meer gebruik gemaakt van data dan ooit tevoren en er wordt steeds meer samengewerkt, zowel intern áls extern. Bij het maken en beheren van het omgevingsplan, de omgevingsvisie en de het omgevingsprogramma is de beschikking over gebruiksvriendelijke software, gericht op optimale interne en externe samenwerking, onontbeerlijk. 

Verder is zowel bij private als overheidsorganisaties sprake van een versnelde beweging naar het gebruik van IT-producten in de cloud. Vanuit onze missie om onze klanten steeds beter te willen bedienen met innovatieve, veilige en toekomstbestendige producten, hebben we aangekondigd ons productportfolio voor de Overheidsmarkt te gaan vernieuwen. De juiste domein-kennis aangevuld met de beste oplossingen zorgt ervoor dat we onze klanten maximaal kunnen ondersteunen in hun digitale transformatie. 

NedOmgeving ‘vernieuwd’ zal nog gebruiksvriendelijker worden en zal eenvoudig door interne en externe stakeholders kunnen worden gebruikt omdat het een SaaS-applicatie is. Dit betekent maximale ontzorging door Cadac Group en maximaal gebruikersgemak voor onze klanten. Hierbij is gekozen om gebruik te maken van de platformen van marktleiders als Esri en Microsoft. 

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over NedOmgeving?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld