Naar hoofdinhoud
icon nedgraphics nedinfra suite

NedGraphics

NedInfra Geo

Vanaf €37,50 p/m

NedInfra Geo is de oplossing om eenvoudig PDOK informatie door middel van een aangegeven gebied conform de NLCS binnen uw AutoCAD ingelezen en is direct te gebruiken, ook in Autodesk InfraWorks. NedInfra Geo past perfect in uw BIM-strategie waarbij het allemaal draait om het gebruik van de beschikbare informatie.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om NedInfra Geo toe te voegen aan uw contract.

Productomschrijving en trial NedInfra Geo

Inlezen geografische informatie conform NLCS

In Nederland komt steeds meer geografische informatie conform open standaarden beschikbaar. Deze informatie kan door uw eigen organisatie ter beschikking worden gesteld, maar ook op het portal van de Publieke Dienstverlening Op de Kaart (PDOK) is veel informatie aanwezig. De BGT (IMGeo), Kadastrale data en luchtfoto’s zijn ideaal als ondergrond voor uw ontwerp en vanuit de Actuele Hoogtekaart Nederland (AHN) wordt de hoogtedata ingelezen. Met NedInfra Geo wordt deze informatie vanuit PDOK door middel van een aangegeven gebied gemakkelijk conform de NLCS binnen uw AutoCAD ingelezen en is direct te gebruiken.

(Her)gebruik van informatie in Autodesk InfraWorks

BIM draait om het gebruik van beschikbare informatie, zo ook om de mogelijkheid tot hergebruik van informatie in andere applicaties. Met NedInfra Geo is het mogelijk om de verkregen data (BGT en AHN) vanuit PDOK te hergebruiken in Autodesk InfraWorks. De AHN wordt direct verwerkt in een surface in Autodesk Civil 3D, welke als hoogtebestand kan worden gebruikt in Autodesk InfraWorks. De BGT wordt gepresenteerd volgens de aanwezige BGT-informatie, zodat met een zeer korte opbouwtijd een fraaie basiskaart op basis van het RD-stelsel wordt gemaakt waarop het ontwerp wordt ingetekend.

Abonnementslicentie en Support

NedInfra Tekenen Lite is leverbaar als Stand-alone en als Netwerk licentie. De software wordt geleverd als abonnement (termijn gebonden licentie), waarbij u tegen een gereduceerd tarief profiteert van de vele voordelen van deze oplossing, tussentijdse updates met nieuwe ontwikkelingen ontvangt en u ondersteuning krijgt via onze Support afdeling.

Trial

Wilt u deze krachtige oplossing zelf 30 dagen gratis beleven?

Trial aanvraag

Vergelijkingsmatrix NedInfra Geo

Vergelijk de suites

 

Plus

Lite

Geo

Tekenen conform NLCS, dé Nederlandse CAD standaard x x  
Luchtfoto en achtergrondkaarten maken vanuit PDOK x    
Inlezen BGT data conform NLCS, via PDOK website x   x
Importeren Kadastrale kaart (BRK) conform NLCS x   x
Importeren AHN en omzetten naar Civil 3D surface x   x
Hoogtepunten prikken vanuit AHN x   x
PDOK informatie (BGT + AHN) geautomatiseerd ontsluiten in Autodesk InfraWorks x   x
WIBON / KLIC meldingen verwerken conform NLCS x x  
Conversie NLCS naar BGT Plantopografie x    
Civieltechnische tekenfuncties x    
Basis AutoCAD tekenfuncties x    
Bibliotheken (verkeersborden, groensymbolen, etc.) x x  
Projecttabblad voor instellingen en metadata x x  
Zeer krachtige controle en herstel functies x    
Krachtige functie om snel en eenvoudig kaartbladen aan te maken x x  
Snelle NLCS Tool x x  
Converteren van RTW tekeningen naar de NLCS x    
Licentiemechanisme met ‘leen’ functionaliteit en thuiswerkmogelijkheid x x x
Helpdesk voor alle klanten met actief onderhoud x x x

 


Bestel dit product

Media NedInfra Geo

Totaal €450,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld