Naar hoofdinhoud

Cadac. Enabling digital.

Is uw organisatie klaar om ontwerp, realisatie en gebruik volledig te digitaliseren? Onze experts helpen.

Coen-Hagedoorn-Dark Rijksvastgoedbedrijf-Dark Royal-HaskoningDHV-Dark Van-Wijnen-Dark bam-g

Cadac, meer dan alleen software. Ontdek het volledige aanbod. 

highlight-cadac-lab

Cadac Lab

De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken vraagt om nieuwe ontwerp- en productiemethoden. In ons hoofdkantoor in Heerlen hebben wij daarom het Cadac Lab ingericht, een innovatie werkplaats waar we CAD en CAM verbinden, ontwerpen op maakbaarheid en kwaliteit kunnen toetsen en u praktisch kennis kunt maken met de nieuwste innovaties voor uw productontwikkelingsproces.

Ontdek het Cadac Lab
highlight-cadac-creators

Cadac Creators

Als Cadac Creator werk je aan gave projecten. Veel bedrijven in de maakindustrie, de bouw en bij de overheid rekenen op Cadac Creators. Lees hier in welke jobs je zoal terecht kunt komen en wat je er kunt leren.

Ontdek Cadac Creators
Highlight-Store-Korting@2x

Cadac Acties

Bekijk een overzicht van alle acties die momenteel te vinden zijn bij Cadac Group. Ontdek onze actie(s) en bespaar op uw software.

Ontdek onze acties

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw vakgebied

0

Delen van kennis en ideeën helpt de branche vooruit

Wie sneller, beter en efficiënter wil werken, moet daar vaak het nodige extra werk in steken. Zo ging het ook bij HB Adviesbureau, waar goed is nagedacht over het optimaliseren van de CAD-gerelateerde werkprocessen binnen de organisatie. Binnen het bureau zijn hiervoor concrete functionaliteiten ontwikkeld, waarbij het besef ontstond dat deze ook voor andere organisaties in de branche waardevol zouden kunnen zijn.

Lees meer
medaille-1280

Blog | CAD automation en productconfiguratoren: twee kanten van dezelfde medaille

Het automatiseren van repetitieve handelingen heeft al heel lang geleden zijn intrede gedaan in de CAD-wereld. Gelukkig is het werken met CAD al lang niet meer waar het ooit mee begon: lijnen trekken op een beeldscherm. Ondanks het feit dat 2D-CAD nog steeds veel wordt toegepast, kijk naar het marktaandeel van AutoCAD, vinden meer en meer engineers de weg naar modelgebaseerd design, of BIM zoals dat in de bouw wordt genoemd.

Lees meer
1280_digital_acceleration

Blog | Michiel Kox over digitale acceleratie

Op moment van schrijven zijn we inmiddels ruim een halfjaar geconfronteerd met COVID-19. We zitten, vanaf het moment dat het virus er is, wereldwijd in een COVID-19 bubbel. Elke dag is er nieuws. Ik ben geschrokken hoe overweldigend het allemaal is.

Lees meer

Kies een locatie

Europa

Wereld