Oplossingen Industrieën Cloud Computing Diensten Klanten Partners
Skip Navigation LinksOrganice / Nederlands / Industrieën

SharePoint oplossingen voor engineering industrieën

Documentbeheer en -distributie

Of u nu actief bent in de olie- en gasindustrie, mijnbouw & metaal, procesindustrie & energie, machine- en apparatenbouw, of in de bouw & constructie sector, en of u nu een middelgrote of grote nationale of internationale onderneming bent, Cadac Organice DCS biedt u de juiste oplossing voor engineering documentbeheer en -controle voor uw onderneming en uw projecten.

Samenwerking met externe partners

Cadac Organice is ontwikkeld met meer dan 25 jaar ervaring met project georiënteerde bedrijven en biedt oplossingen voor verschillende type (engineering) industrieën. Al deze industrieën zijn te herkennen aan een projectgerichte aanpak en intensieve samenwerking met (externe) projectpartners. De ‘best practices’ van deze industrieën op het gebied van documentbeheer en -controle vindt u terug in Cadac Organice.

Oplossingen op basis van SharePoint

Cadac Organice biedt project georiënteerde engineering industrieën op SharePoint gebaseerde oplossingen voor documentbeheer, documentcontrole en samenwerking met (externe) projectpartners. Cadac Organice ondersteunt zowel owner operators en opdrachtgevers, als EPC en EPCM contractors, hoofd- en onderaannemers en toeleveranciers met oplossingen voor tijdbesparing, kosten- en risicoreductie, het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het voldoen aan wet- en regelgeving.

send to a friend printfriendy version
Share
 
zoeken
Go Search