Oplossingen Industrieën Cloud Computing Diensten Klanten Partners
Skip Navigation LinksOrganice / Nederlands / Diensten

Professionele dienstverlening in Document Management & Control (DMC)

Het optimaliseren van documentprocessen

Document Management & Control (DMC) is nauw gerelateerd aan uw bedrijfsprocessen en de manier waarop informatie wordt gecreëerd, gedeeld, uitgewisseld en verwerkt. Documenten moeten op het juiste moment en op de juiste manier toegankelijk en beschikbaar zijn en daarom is het belangrijk dat u aandacht besteedt aan het opzetten en configureren van uw Cadac Organice DCS oplossing.

Uw wensen en eisen

De implementatie van een Cadac Organice DCS oplossing gaat niet over één nacht ijs. Het is van belang dat u eerst een goed beeld heeft van uw wensen en eisen en dat u het juiste draagvlak in uw organisatie heeft om er een succes van te maken. Onze speciale projectaanpak, voortgekomen uit meer dan 25 jaar ervaring, helpt u daarbij.

Advies en ondersteuning

Wanneer u een Cadac Organice DCS oplossing heeft geïmplementeerd, dan wilt u verzekerd zijn van adequate ondersteuning en dienstverlening. Niet alleen ten aanzien van software onderhoud, maar ook ten aanzien van de pre- en aftersales dienstverlening van uw implementatie partner en software leverancier.

Professionele dienstverlening van A tot Z

Cadac Organice en haar geautoriseerde partners bieden professionele dienstverlening, zowel remote als on-site, en helpen u bij de keuze, blauwdruk, implementatie, training en ondersteuning van uw Cadac Organice DCS oplossing.

send to a friend printfriendy version
Share
 
zoeken
Go Search